Det optimale digitale hjem med DLNA, Bluetooth & WIFI

 

Hvad skaber det optimale digitale hjem?

- Fælles standarder, i dette tilfælde DLNA & Bluetooth samt WiFi
- Produkter af kvalitet med god brugervenlig

Det jeg kalder et digitalt hjem er et hjem, hvor man kan stream musik, video og hente billeder på kryds og tværs fra produkt til produkt.

Efter langtid har jeg endelig fået opsat og købt de produkter der skal til:

Produktliste:

1. 40PFL9904H Philips Aurea eller Samsung LEDTV UE40B7050 (13.000 DKK) – DLNA og WIFI via USB Adapter

2. Nokia N900 eller Sony ericsson Aino – mobiltelefon med DLNA og WIFI (2000 DKK)

3. Samsung YA-SBR510 - Bluetooth Højttaler System (650 DKK)

4. ZyXEL DMA 2500 – Digital Media Streamer med 1gbit netværk og WIFI via USB Adapter (1.250 DKK)

5. Zyxel NSA-220 PRO – Netværksserver med 2 hardddiske på 1T som køre raid1 WIFI via wireless hub (2.200 DKK)

6. Playstation 3 (ikke nødvendig men kan styres med mobil Aino) (3000 DKK)

7. Wireless hub. (buffalo wireless med flere antenner er rigtig god) (1.000 DKK)

(8). HP Slade (tablet/pad).
Kongen af Tablets med windows 7 (Pris?)
En super fed mini touch screen til køkkenet eller til at læse avisen med m.m. slår alle andre på marked, lenovos, appels pad m.m.

Opsætning i hjemmet:

Min NSA-220 PRO er sat til en wireless hub der er sat til nettet via kabel, på denne box har jeg alt musik, video billeder m.m. som så bliver streamet til TV, mobil m.m.

Bluetooth højtaleren er kun til bluetooth enheder i dette tilfælde til mobiltelefonen Aino, det smarte ved lige denne bluetooth højtaler er at den connecter automatisk når en enhed er i nærheden og går i dvale når der ikke er nogen aktivitetSå enkelt er det, hvis man skal have en rigtig lækker løsning som alle vil være vilde med.

P.S. hvis du vil have et medie center til din pc kan du bruge Boxee som er et god gratis mediecenter kan hentes her http://www.boxee.tv eller du kan bruge media portal http://www.team-mediaportal.com/files/Download/Plugins/VideoorMovies/MovingPictures/ en god bærbar til dette formål er HP's nye ENVY med Windows 7 eller Linux

MEN HUSK HVIS DU VIL SIKRE DINE FILM, BILLEDER M.M. SÅ KØRE MED 2 HARDDISKE (RAID 1) DERFOR ER Zyxel NSA-220 PRO ET PERFEKT PRODUKT, KØB IKKE PRODUKTER TIL FILM, BILLEDER M.M. DER IKKE UNDERSTØTTER 2 HARDDISKE FX. MAC MINI, IOMEGA Screenplay pro HD M.M. da det er forældet produkter som er alt for hyppede.

P.S.
En billig "harddisk" optager og digital modtager til DR HD m.m. koster ca. 390 kr + usb stick (179 dkk 8 GB) du kan optage direkte via fjernbetjeningen. kan købes hos Harald nyborg og mærket er det Danske Denver.Skrevet af: | Dato : 2010-01-22 14:4 | Læst : 10209 gange