Top
Phpuniverset logo
 

INDHOLD

Forside

Script libary

Job annoncer

Tips og Tricks

Konkurrence

Downloads

Dokumenter

PHP bog shop

Forum

Online udviklere


ARTIKLER

CSS

Diverse

E-handel / annoncer

Grafik

Html

Internet

Javascript

Linux

PHP/MySQL

Programmer

Flash

Søgemaskiner

Windows

C / C++


INFO

Information

Annoncering

Kontakt

Forside Forum PHP, mysql list data fra mysql kodet i php

list data fra mysql kodet i php


 

list data fra mysql kodet i php

Senunits  

jeg sidder og roder lidt med en dataliste i php som skal vise nogle kategorier ud fra en
database, men har ikke helt styr på det. Jeg kan godt få min data ud, men ikke rigtig som
jeg gerne vil have det presenteret. min plan er at liste det ud i 3 kolonner og 50 rækker
med lodret sortering, med en pager funktion. Håber der er en eller anden der kan hjælpe
mig for er sq lidt lost.. her er det kode heg har lavet, men det dur ikke for den sortere
ikke som jeg gerne vil have, det skal siges at jeg har fundet koden på nettet, så har ikke
helt 100% styr på hvad der sker. 

min data skal præsenteres sådan her:
1 4 7
2 5 8
3 6 9


<?php $username="xxxxxx"$password="xxxxx"$database="trilink_shop02"
mysql_connect(localhost,$username,$password); @mysql_select_db($database) or die( 
"Unable to select database"); $query="SELECT * FROM catalog_category_flat 
where parent_id=4"
$result=mysql_query($query); $num=mysql_numrows($result); 
mysql_close(); ?> 

    <table border="0" cellspacing="2" cellpadding="2" width="100%"> 
        
        <?php $i=0; while ($i $num) { $f1=mysql_result($result,$i,"url_key");
$f2=mysql_result($result,$i,"name"); ?>
        <?php if ($i%== 0) echo("<tr>"); ?> 

            <td><a href=/index.php/component/magebridge/brother/inkjet/<?php echo $f1;
?>><?php echo $f2?></a></td>              
        
            <?php if ($i%== || $i+== $num) echo("<tr>"); ?>
      <?php $i++; } ?>
  
    </table> 



Dato : 20.08.2010, 00:24

Visninger : 1354

Points : 150

 

Prøv at læse lidt om http://php.net/manual/en/function.mysql-fetch-array.php, tak

Dato : 20.08.2010, 23:07

Kommentar af : Niels  

 

Hmm... det får jeg ikke rigtig noget ud af?

Dato : 21.08.2010, 10:18

Kommentar af : Senunits  

 

Hvad med dette?
<?php
//connection
    
$username="xxxxxx"
    
$password="xxxxx"
    
$database="trilink_shop02";  

    @
mysql_connect("localhost",$username,$password);
    @
mysql_select_db($database) or die("Unable to select database");

//select from DB
    
$query "SELECT * FROM catalog_category_flat";
    
$result mysql_query($query);
    
mysql_close();

print(
"<table border='0' cellspacing='2' cellpadding='2' width='100%'> \n");//start på
tabel
//print table
while($rows mysql_fetch_array($result)){
    print(
"<tr>\n");
    
printf("<td><a href='/index.php/component/magebridge/brother/inkjet/%s'>%s</a></td>",
$rows['url_key'], $rows['name']);
    print(
"</tr>\n");            

?> 


Dato : 21.08.2010, 11:08

Kommentar af : Niels  

 

Bemærk at PHPuniverset sætter linjeskift i kommentaren //start på tabel denne skal
selvfølge ikke indeholde ny linje.


Dato : 21.08.2010, 11:13

Kommentar af : Niels  

 

Det virker fint, bare ikke det jeg mente. Den laver 1 colonne hvilket skal være 3 kolonner
med denne sortering: 

1 5 9
2 6 10
3 7 11
4 8 12

Håber det giver mening :o)


Dato : 21.08.2010, 11:14

Kommentar af : Senunits  

 

Min plan var at sige den skal lave 3 kolonner og 50 rækker, hvis den kommer derudover skal
den lave paging


Dato : 21.08.2010, 11:17

Kommentar af : Senunits  

 

4 kolonner fra samme tabel kolonne?
Atlså, jeg skal lige være med her:
En kolonne, der går tredive felter ned forderefter at starte fra oven igen?


Dato : 21.08.2010, 11:24

Kommentar af : Niels  

 

**3 kolonner

Dato : 21.08.2010, 11:24

Kommentar af : Niels  

 

Ja hvis vi tager SELECT * FROM catalog_category_flat fra databasen retunerer den 
'url_key' og 'name'. I den første kolonne viser den 1 - 50 lodret. I den næste kolonne
viser den 51 - 100 og den sidste 101 til 150 derved får jeg sortering:

1 4 7 
2 5 8
3 6 9

Jeg har hørt man måske kan benytte Offset til det? Ideen med dette er at den skal vise det
der er og hvis der er mere skal den page så trykker du på side 2 så retunere den noget
mere fra databasen.


Dato : 21.08.2010, 11:31

Kommentar af : Senunits  

 

udskift:
<?php
  
print("<tr>\n");
?>
med:
<?php
 
print("<tr style='float:left'>\n");
?>

udskift starten af linjen:
<?php
 printf
("<td><a href='/...
?>
med:
<?php
 printf("
<td style='width:200px'><a href='/...
?>


Dato : 21.08.2010, 11:35

Kommentar af : Niels  

 

Jeg tror ikke du forstår hvad jeg mener? jeg prøver at skrive det sådan her: 

Jeg skal have data i 3 columns og 50 rows. den viser kun 1 columns og x rows. ved du hvad
paging er? det er en funktion hvor man kan trykke på en knap der henviser til "blad 2"
eller Page 2 hvis du trykker på knappen (2) og 3 og så videre hvis der er data nok. Det
vigtigste lige nu er at jeg kan vise data i 3 columns, hvilket dit eksempel gør. Jeg har
styr på at lave en query der viser data i en col men ikke hvordan man bruger Offset ? 


Dato : 21.08.2010, 11:45

Kommentar af : Senunits  

 

<?php 
//connection 
    
$username="xxxxxx";  
    
$password="xxxxx";  
    
$database="trilink_shop02";   

    @
mysql_connect("localhost",$username,$password); 
    @
mysql_select_db($database) or die("Unable to select database"); 

//select from DB 
    
$query "SELECT * FROM catalog_category_flat"
    
$result mysql_query($query); 
    
mysql_close(); 

print(
"<table border='0' cellspacing='2' cellpadding='2' width='100%'> \n");//start på
tabel 
//print table 
while($rows mysql_fetch_array($result)){ 
    print(
"<tr style='float:left'>\n");
    <
td style='width:200px><a
href='
/index.php/component/magebridge/brother/inkjet/%s'>%s</a></td>",
$rows['
url_key'], $rows['name']); 
    print("</tr>\n");             
}  
?> 


Dato : 21.08.2010, 11:47

Kommentar af : Niels  

 

<?php  
//connection  
    
$username="xxxxxx";   
    
$password="xxxxx";   
    
$database="trilink_shop02";    

    @
mysql_connect("localhost",$username,$password);  
    @
mysql_select_db($database) or die("Unable to select database");  

//select from DB  
    
$query "SELECT * FROM catalog_category_flat";  
    
$result mysql_query($query);  
    
mysql_close();  

print(
"<table border='0' cellspacing='2' cellpadding='2' width='100%'> \n");//start på 
tabel  
//print table  
while($rows mysql_fetch_array($result)){  
    print(
"<tr style='float:left'>\n"); 
    <
td style='width:200px'><a
href
='/index.php/component/magebridge/brother/inkjet/%s'>%s</a></td>", 
$rows['url_key'], $rows['name]);  
    print("
</tr>\n");              
}   
?> 


Dato : 21.08.2010, 11:47

Kommentar af : Niels  

 

Jeg tror ikke du forstår hvad jeg mener? jeg prøver at skrive det sådan her: 

Jeg skal have data i 3 columns og 50 rows. den viser kun 1 columns og x rows. ved du hvad
paging er? det er en funktion hvor man kan trykke på en knap der henviser til "blad 2"
eller Page 2 hvis du trykker på knappen (2) og 3 og så videre hvis der er data nok. Det
vigtigste lige nu er at jeg kan vise data i 3 columns, hvilket dit eksempel gør. Jeg har
styr på at lave en query der viser data i en col men ikke hvordan man bruger Offset ? 


Dato : 21.08.2010, 11:51

Kommentar af : Senunits  

 

Jeg tror ikke du forstår hvad jeg mener? jeg prøver at skrive det sådan her: 

Jeg skal have data i 3 columns og 50 rows. den viser kun 1 columns og x rows. ved du hvad
paging er? det er en funktion hvor man kan trykke på en knap der henviser til "blad 2"
eller Page 2 hvis du trykker på knappen (2) og 3 og så videre hvis der er data nok. Det
vigtigste lige nu er at jeg kan vise data i 3 columns, hvilket dit eksempel gør. Jeg har
styr på at lave en query der viser data i en col men ikke hvordan man bruger Offset ? 


Dato : 21.08.2010, 11:55

Kommentar af : Senunits  

 

Jeg tror ikke du forstår hvad jeg mener? jeg prøver at skrive det sådan her: 

Jeg skal have data i 3 columns og 50 rows. den viser kun 1 columns og x rows. ved du hvad
paging er? det er en funktion hvor man kan trykke på en knap der henviser til "blad 2"
eller Page 2 hvis du trykker på knappen (2) og 3 og så videre hvis der er data nok. Det
vigtigste lige nu er at jeg kan vise data i 3 columns, hvilket dit eksempel gør. Jeg har
styr på at lave en query der viser data i en col men ikke hvordan man bruger Offset ? 


Dato : 21.08.2010, 11:57

Kommentar af : Senunits  

 

Altså, du ønsker en side, hvor de første 10 rækker bliver vist, så en til, hvor der vises
de næste ti rækker osv?


Dato : 21.08.2010, 12:05

Kommentar af : Niels  

 

hmm.. hvorfor bliver den ved med at skrive min besked 3 gange? 

Dato : 21.08.2010, 12:05

Kommentar af : Senunits  

 

nej jeg ønsker en side med 50 rækker og 3 kolonner på samme side. trykker du eks
VisData.php?PageID=2 så viser den mere data. 


Dato : 21.08.2010, 12:08

Kommentar af : Senunits  

 

Så page 2 viser de næste 50 rækker

Dato : 21.08.2010, 12:11

Kommentar af : Niels  

 

Hvad med dette? 
<?php 
//connection 
    
$username="xxxxxx";  
    
$password="xxxxx";  
    
$database="trilink_shop02";   

    @
mysql_connect("localhost",$username,$password); 
    @
mysql_select_db($database) or die("Unable to select database");    
    if(
$req $_REQUEST['p']);
    else 
$req 1;
    
$limitBAL $req 10 10;
    
$limit $limitBAL "," 10;
    
$query "SELECT * FROM catalog_category_flat LIMIT $limit";
    
$result mysql_query($query);

print(
"<table border='0' cellspacing='2' cellpadding='2' width='100%'> \n");//start på
tabel 
//print table 
while($rows mysql_fetch_array($result)){ 
    print(
"<tr>\n"); 
    
printf("<td><a href='/index.php/component/magebridge/brother/inkjet/%s'>%s</a></td>",
$rows['url_key'], $rows['name']); 
    print(
"</tr>\n");             
}  
?> 
prøv at sætte p=2 og se om de næste ti rækker ikke skulle blive vist


Dato : 21.08.2010, 12:14

Kommentar af : Niels  

 

yes de næste 50 rækker og kolonner

1 51 101
2 52 102
3 53 103
4 54 104
5 55 105
6 56 106
7 57 107
8 58 108
9 59 109
10 60 110
. . .
. . .
. . .
50 100 150

Tryk side 2 for de næste 150 kategorier


Dato : 21.08.2010, 12:15

Kommentar af : Senunits  

 

Er det sådan?

Dato : 21.08.2010, 12:16

Kommentar af : Niels  

 

fejl: Parse error: syntax error, unexpected T_WHILE in
/home/tri-link/public_html/list-brother-ink.php on line 21


Dato : 21.08.2010, 12:20

Kommentar af : Senunits  

 

Dette skulle gerne vise 50 rækker af gangen:
<?php  
//connection  
    
$username="xxxxxx";   
    
$password="xxxxx";   
    
$database="trilink_shop02";    

    @
mysql_connect("localhost",$username,$password);  
    @
mysql_select_db($database) or die("Unable to select database");     
    if(
$req $_REQUEST['p']); 
    else 
$req 1
    
$limitBAL $req 50 50
    
$limit $limitBAL "," 50
    
$query "SELECT * FROM catalog_category_flat LIMIT $limit"
    
$result mysql_query($query); 

print(
"<table border='0' cellspacing='2' cellpadding='2' width='100%'> \n");//start på 
tabel  
//print table  
while($rows mysql_fetch_array($result)){  
    print(
"<tr>\n");  
    
printf("<td><a href='/index.php/component/magebridge/brother/inkjet/%s'>%s</a></td>",

$rows['url_key'], $rows['name']);  
    print(
"</tr>\n");              
}   
?> 


Dato : 21.08.2010, 12:21

Kommentar af : Niels  

 

Bare skriv ?p=1 m.m. i adresselinjen

Dato : 21.08.2010, 12:21

Kommentar af : Niels  

 

Jeg tror fejlen skyldes kommentaren //start på tabel
så prøv at slette den!  


Dato : 21.08.2010, 12:23

Kommentar af : Niels  

 

nix stadi Parse error: syntax error, unexpected T_WHILE in
/home/Tri-Link/public_html/list-brother-ink.php on line 20


Dato : 21.08.2010, 12:23

Kommentar af : Senunits  

 

du havde ret.. hvor er kolonnerne henne ? jeg kan kun se 1 på hver side ? 

Dato : 21.08.2010, 12:25

Kommentar af : Senunits  

 

Har du andre kolonner, og i så fald, hvad hedder de?

Jeg skal lige være sikker den ene række vises korrekt ikke sandt?
1
2
3
..
50


Dato : 21.08.2010, 12:28

Kommentar af : Niels  

 

Det er rigtigt nok.. du forstår bare ikke hvad jeg mener tror jeg.. på side 1. der skal
den vise 1 - 50 og 51 til 100 og 101 - 150 på den samme side. laver lige et hurtigt
eksempel i html. http://www.soren-hojer.dk/test.htm se den kan være det er nemmere.


Dato : 21.08.2010, 12:38

Kommentar af : Senunits  

 

hvad så med side 2?

Dato : 21.08.2010, 12:42

Kommentar af : Niels  

 

ja så skal den så vise det næste 150 data i min database er der ca 7000 kategorier som
skal vises i en dataliste med 300 kategorier i hver.


Dato : 21.08.2010, 12:44

Kommentar af : Senunits  

 

sorry 150 kategorier i hver 

Dato : 21.08.2010, 12:44

Kommentar af : Senunits  

 

Ok hvor mange kolonner har du, og hvad hedder de?

Dato : 21.08.2010, 12:59

Kommentar af : Niels  

 

Prøv dette:
<?php
    $username
="xxxxxx"
    
$password="xxxxx"
    
$database="trilink_shop02";  

    @
mysql_connect("localhost",$username,$password);
    @
mysql_select_db($database) or die("Unable to select database");

    function 
DB_Inhalt($table$Säule$end false) {
        
$return_array null;    //reset return_array on start to refresh it

            
$sql "SELECT * FROM $table $end";
            
$result mysql_query($sql);
    
            while(
$rows mysql_fetch_array($result)){
                
$return_array[] = $rows[$Säule];
        
            } 
    
        
        return 
$return_array;
    }
    
$table "catalog_category_flat";
    
$column =  "name";
    
     
//if ?p= is not set 
    
if($req $_REQUEST['p']);  
    else 
$req 1;  
   
    
    
$limitBAL $req 50 50;  
    
$limit $limitBAL "," 150;  
    
$inhalt DB_Inhalt("spam""id""LIMIT $limit");    
       if(
count($inhalt) > 1)    {
                print(
"<table border='1'>");
        for(
$i 0$i 50$i++)    {    
            
printf("<tr><td style='width: 100px'>%s</td>"$inhalt[$i]);
            
printf("<td style='width: 100px'>%s</td>"$inhalt[$i 50]);    
            
printf("<td style='width: 100px'>%s</td></tr>"$inhalt[$i 100]);
        }
            print(
"</table>");
    

    }
     else    {
        echo 
"No rows were found!";
    } 
?>


Dato : 21.08.2010, 13:07

Kommentar af : Niels  

 

hmm skriver: Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result
resource in /home/soren-hojer/public_html/list-brother-ink.php on line 17
No rows were found! 


Dato : 21.08.2010, 13:11

Kommentar af : Senunits  

 

<?php
    $username
="xxxxxx"
    
$password="xxxxx"
    
$database="trilink_shop02";  

    @
mysql_connect("localhost",$username,$password);
    @
mysql_select_db($database) or die("Unable to select database");

    function 
DB_Inhalt($table$Säule$end false) {
        
$return_array null;    //reset return_array on start to refresh it

            
$sql "SELECT * FROM $table $end";
            
$result mysql_query($sql);
    
            while(
$rows mysql_fetch_array($result)){
                
$return_array[] = $rows[$Säule];
        
            } 
    
        
        return 
$return_array;
    }
    
$tableBAL "catalog_category_flat";
    
$columnBAL =  "url_key";
    
    
$tableTEL "catalog_category_flat";
    
$columnTEL =  "name";
    
     
//if ?p= is not set 
    
if($req $_REQUEST['p']);  
    else 
$req 1;  
   
    
    
$limitBAL $req 50 50;  
    
$limit $limitBAL "," 150;  
    
$inhaltBAL DB_Inhalt($tableBAL$columnBAL"LIMIT $limit");    
    
$inhaltTEL DB_Inhalt($tableTEL$columnTEL"LIMIT $limit");
    
       if(
count($inhaltBAL) > 1)    {
                print(
"<table border='1'>");
        for(
$i 0$i 50$i++)    {    
            
printf("<tr>\n<td style='width: 100px'><a href='%s'>%s</a></td>"$inhaltBAL[$i],
$inhaltTEL[$i]);
            
printf("<td style='width: 100px'><a href='%s'>%s</a></td>"$inhaltBAL[$i 50],
$inhaltTEL[$i 50]);    
            
printf("<td style='width: 100px'><a href='%s'>%s</a></td>\n</tr>"$inhaltBAL[$i +
100], $inhaltTEL[$i 50]);
        }
            print(
"</table>");
    

    }
     else    {
        echo 
"No rows found!";
    } 
?>


Dato : 21.08.2010, 13:14

Kommentar af : Niels  

 

hmm stadi Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result
resource in /home/soren-hojer/public_html/list-brother-ink.php on line 17 
No rows were found! 


Dato : 21.08.2010, 13:18

Kommentar af : Senunits  

 

Skift funktionen DB_Inhalt ud med dette:
    function DB_Inhalt($table, $Säule, $end = false) {
        $return_array = null;    //reset return_array on start to refresh it
            if (!mysql_ping()) {
                echo 'No connection';
                 }

            exit("SELECT * FROM $table $end");
            return false;
            $sql = "SELECT * FROM $table $end";
            $result = mysql_query($sql);
    
            while($rows = mysql_fetch_array($result)){
                $return_array[] = $rows[$Säule];
        
            } 
    
        
        return $return_array;
    }


Dato : 21.08.2010, 13:23

Kommentar af : Niels  

 

Det skal bruges til at teste:
Er der forbindelse?
Hvad er værdien i SQL kommandoen, som returnerer fejl

Bemærk! Der kommer ingen fejl hos mig.


Dato : 21.08.2010, 13:25

Kommentar af : Niels  

 

SELECT * FROM catalog_category_flat LIMIT 0,150 skriver den

Dato : 21.08.2010, 13:42

Kommentar af : Senunits  

 

Det er meget mærkeligt. Den sætning burde være den, som skyldes din fejl. Prøv at gå
tilbage til det tidligere indhold og se om du kan finde fejlen. Jeg kan ikke hjælpe dig
her, da jeg ikke selv får en fejl på siden. Prøv at:
 - slette alle kommentare
 - Kig ekstra nøje på linje 17 og se om du kan finde fejlen.
 - prøv at tilføje en @ til mysql_query() og mysql_fetch_array()


Dato : 21.08.2010, 13:50

Kommentar af : Niels  

 

Du er satme sej.... det er lige det jeg mente.. lige en ting.. i min select statement skal
jeg have stoppet det her ind, hvor gør jeg det ? where parent_id=4


Dato : 21.08.2010, 13:59

Kommentar af : Senunits  

 

det var en kommentar der drillede mig tidligere.. mangler kun at kunne hente data ud fra
en bestemt kategori (where parent_id=4)


Dato : 21.08.2010, 14:10

Kommentar af : Senunits  

 

<?php
    $inhaltBAL 
DB_Inhalt($tableBAL$columnBAL"WHERE parent_id=4 LIMIT $limit");     
    
$inhaltTEL DB_Inhalt($tableTEL$columnTEL"WHERE parent_id=4 LIMIT $limit");
?>
Sådan??
Har du fået det til at virke?


Dato : 21.08.2010, 14:16

Kommentar af : Niels  

 

Jeps.. det virker sq fint og den viser det den skal nu :o) den er lidt sjov i bunden, det
er som om der er et eller andet galt med tabellen i bunden, og så virker linkene ikke i
den sidste kolonne? se her: http://www.soren-hojer.dk/list-brother-ink.php


Dato : 21.08.2010, 14:23

Kommentar af : Senunits  

 

Jeg vil tro du har nogle tomme huller i din tabel, kan det passe at 'name' ikke er udfyldt
i bunden af de første 150 rækker? 


Dato : 21.08.2010, 14:26

Kommentar af : Niels  

 

hmm.. det tror jeg ikke, det tillader den ikke.. men skal da ikke kunne sige det med
sikkerhed. kan prøve at indexere den. Hvad med link i 3. kolonne ? 


Dato : 21.08.2010, 14:27

Kommentar af : Senunits  

 

Ups! Jeg har lige set en lille fejl! 
prøv med dette i bunden af for statement:

printf("<td style='width: 100px'><a href='%s'>%s</a></td>\n</tr>", $inhaltBAL[$i + 100],
$inhaltTEL[$i + 100]); 

burde virke


Dato : 21.08.2010, 14:30

Kommentar af : Niels  

 

desværre.. den smed hele kolonne 3 væk: http://www.soren-hojer.dk/list-brother-ink.php

Dato : 21.08.2010, 14:34

Kommentar af : Senunits  

 

Prøv i bunden af siden at skrive:

echo "<pre>";
print_r($inhaltBAL);
print_r($inhaltTEL);

kan du se nogle huller i arrayet?


Dato : 21.08.2010, 14:35

Kommentar af : Niels  

 

prøv at skrive     

$limit = $limitBAL . "," . 200;  

istedet for $limit = $limitBAL . "," . 150;  


Dato : 21.08.2010, 14:38

Kommentar af : Niels  

 

Hos mig virker det ganske godt: http://itdum.com/beta/ss.php

Dato : 21.08.2010, 14:42

Kommentar af : Niels  

 

underligt. den smider den bare væk som du kan se
http://www.soren-hojer.dk/list-brother-ink.php ?


Dato : 21.08.2010, 14:42

Kommentar af : Senunits  

 

Prøv med lige efter DB forbindelse
$result = mysql_query("SELECT * FROM spam");
echo mysql_num_rows($result);


Dato : 21.08.2010, 14:47

Kommentar af : Niels  

 

Prøv med    
    $limitBAL = $req * 150 - 150;  
    $limit = $limitBAL . "," . 200;


Dato : 21.08.2010, 14:50

Kommentar af : Niels  

 

hehe.. sorry.. i fault.. der var ikke så mange linier i denne kategori.. :o) det virker...


Dato : 21.08.2010, 14:50

Kommentar af : Senunits  

 

Du skal helst bruge:
    $limitBAL = $req * 150 - 150;   
    $limit = $limitBAL . "," . 200;

Da det jeg tidligere havde skrevet var tilegnet en opstilling med 50 og ikke 150


Dato : 21.08.2010, 14:52

Kommentar af : Niels  

 

Øm.. der er et eller andet galt med sorteringen kig lige
http://www.soren-hojer.dk/list-brother-ink.php det bliver blandet på en eller anden måde,
kan man ikke sorrt by name eller noget i den stil ? 


Dato : 21.08.2010, 14:53

Kommentar af : Senunits  

 

Lav lidt om på DB_inhalt:
    function DB_Inhalt($table, $Säule, $end = false) {
        $return_array = null;    

            $sql = "SELECT * FROM $table ORDER BY navn ASC $end";
            $result = mysql_query($sql);
    
            while($rows = mysql_fetch_array($result)){
                $return_array[] = $rows[$Säule];
        
            } 
    
        
        return $return_array;
    }


Dato : 21.08.2010, 14:59

Kommentar af : Niels  

 

Undskyld du skal skrive url_key ikke navn ved ORDER BY

Dato : 21.08.2010, 14:59

Kommentar af : Niels  

 

sorry.. der er en fejl: 
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in
/home/soren-hojer/public_html/list-brother-ink.php on line 18

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in
/home/soren-hojer/public_html/list-brother-ink.php on line 18
No rows found!


Dato : 21.08.2010, 15:16

Kommentar af : Senunits  

 

Hvad gjorde du ved koderne før fejlen kom?

Dato : 21.08.2010, 15:17

Kommentar af : Niels  

 

intet.. jeg smed bare din stump kode ind:

function DB_Inhalt($table, $Säule, $end = false) { 
        $return_array = null;     

            $sql = "SELECT * FROM $table ORDER BY url_key ASC $end"; 
            $result = mysql_query($sql); 
     
            while($rows = mysql_fetch_array($result)){ 
                $return_array[] = $rows[$Säule]; 
         
            }  
     
         
        return $return_array; 
    } 


Dato : 21.08.2010, 15:18

Kommentar af : Senunits  

 

Ny DB_Inhalt:
    function DB_Inhalt($table, $Säule, $end = false) {
        $return_array = null;

            $sql = "SELECT * FROM $table WHERE parent_id=4  ORDER BY url_key ASC $end";
            $result = mysql_query($sql);
    
            while($rows = mysql_fetch_array($result)){
                $return_array[] = $rows[$Säule];
        
            } 
    
        
        return $return_array;
    }
Fjern where:
    $inhaltBAL = DB_Inhalt($tableBAL, $columnBAL, "LIMIT $limit");    
    $inhaltTEL = DB_Inhalt($tableTEL, $columnTEL, "LIMIT $limit");


Dato : 21.08.2010, 15:28

Kommentar af : Niels  

 

Med de sidste linjer mener jeg ikke at du skal fjerne linjerne men bare fjerne WHERE
parent_id=4


Dato : 21.08.2010, 15:29

Kommentar af : Niels  

 

Hvordan går det? 

Dato : 21.08.2010, 16:17

Kommentar af : Niels  

 

Hvordan går det? 

Dato : 21.08.2010, 16:37

Kommentar af : Niels  

 

Hvordan går det? 

Dato : 21.08.2010, 17:21

skrevet af : Gæst  

 

?

Dato : 21.08.2010, 17:22

skrevet af : Gæst  

 

sorry er lige ude ved de gamle og spise. kommer tilbage senere. Jeg påskønner utrolig
meget din hjælp. jeg prøver lige når jeg er hjemme igen.


Dato : 21.08.2010, 18:46

Kommentar af : Senunits  

 

Underligt jeg fik det rettet, men nu retunerer den bare No rows found! lidt underligt.. 

Dato : 21.08.2010, 22:09

Kommentar af : Senunits  

 

Det ser da ud til at din side(http://www.soren-hojer.dk/list-brother-ink.php) virker nu,
eller tager jeg fejl?


Dato : 22.08.2010, 10:38

Kommentar af : Niels  

 

Hvis du er tilfreds, vær sød at markere som besvaret.

Dato : 22.08.2010, 13:00

Kommentar af : Niels  

 

Hvis du er tilfreds, vær sød at markere som besvaret.

Dato : 22.08.2010, 13:12

Godkendt svar af : Niels  

 

jeg er 110% tilfreds, 100000000000000000000 tak for din hjælp. Det har været lærerigt at
få hjelp fra dig.

Dog skal det siges at sorteringen stadi ser lidt underlig ud, men det er bagateller tror
jeg.


Dato : 22.08.2010, 14:54

Kommentar af : Senunits  

 

På hvilken måde er sorteringen mærkelig? Det er da både ABCDEF... og uden huller, så hvad
er du ikke tilfreds med?


Dato : 22.08.2010, 16:31

Kommentar af : Niels  

 

hvis man ser i min liste så står der BJ 100 og derefter BJ 20 og længere nede BJ 30 dette
kan jeg ikke helt greje.:  http://www.soren-hojer.dk/list-brother-ink.php


Dato : 22.08.2010, 16:35

Kommentar af : Senunits  




Login for at skrive et indlæg :



   Brugernavn

Password
 

+ Opret en ny Bruger, Klik her

+ Glemt brugernavn/password

 

Send Artikel/anmeldelse til: phpuni@phpuniverset.dk

Tilbage til oversigt

© Copyright 2000 Propelcom Phpuniverset's politik om personlige oplysninger, artikler & Koder Phpuniverset er optimeret til Mozilla 1024 * 768 Phpuniverset version: 3.0 beta
Webhost : Ignesco.dk

Bund