Top
Phpuniverset logo
 

INDHOLD

Forside

Script libary

Job annoncer

Tips og Tricks

Konkurrence

Downloads

Dokumenter

PHP bog shop

Forum

Online udviklere


ARTIKLER

CSS

Diverse

E-handel / annoncer

Grafik

Html

Internet

Javascript

Linux

PHP/MySQL

Programmer

Flash

Søgemaskiner

Windows

C / C++


INFO

Information

Annoncering

Kontakt

Forside Forum PHP, mysql Har ingen ide om hvordan jeg laver den?

Har ingen ide om hvordan jeg laver den?


 

Har ingen ide om hvordan jeg laver den?

AlexOO  

Hej alle sammen jeg håber i kan hjælpe mig med denne problem... i min php vil jeg gerne
gøre sådan.. at jeg skriver 

$TEXT = ("lol *hello* 45");

og den skal kun vise det text som er ind i ** altså hello ved hjælp er de tegn ** hvordan
gøre man?= nogle eksempler måske? 



Dato : 23.01.2010, 14:13

Visninger : 803

Points : 480

 

Sådan her:?
<?php
function get_string_between($string$start$end){
    
$string " ".$string;
    
$ini strpos($string,$start);
    if (
$ini == 0) return "";
    
$ini += strlen($start);
    
$len strpos($string,$end,$ini) - $ini;
    return 
substr($string,$ini,$len);
}

$fullstring "lol *hello* 45";
$parsed get_string_between($fullstring"*""*");

echo 
$parsed;
?>


Dato : 23.01.2010, 16:24

Kommentar af : Niels  

 

Tusind tak min ven (:
den virker 


Dato : 23.01.2010, 16:29

Kommentar af : AlexOO  

 

Tusind tak min ven (:
den virker 


Dato : 23.01.2010, 16:29

Kommentar af : AlexOO  

 

En ting mere hvordan gir jeg dig point? (:



Dato : 23.01.2010, 16:30

Kommentar af : AlexOO  

 

Jeg aner det ikke, men det gør vel ingen forskel, vel?

Hvad kan man da bruge pointene til?


Dato : 23.01.2010, 16:31

Godkendt svar af : Niels  

 

Jeg aner det ikke, men det gør vel ingen forskel, vel?

Hvad kan man da bruge pointene til?


Dato : 23.01.2010, 16:33

Afvist svar af : Niels  

 

Jeg har ikke selv skrevet koden, så jeg fortjener ikke dine point.

Dato : 23.01.2010, 16:34

Afvist svar af : Niels  

 

Aner ikke hvad man bruger point til ?? ..

Din php script hjælp mig meget på vej (: altså til min sms system :D


Dato : 23.01.2010, 16:34

Kommentar af : AlexOO  

 

Jeg har ikke selv skrevet koden, så jeg fortjener ikke dine point.

Dato : 23.01.2010, 16:38

Svar af : Niels  

 

Du har måske ikke skrevet koden selv..? men alligevel du avr den eneste som hjælp mig
så jeg syntes du fortjener dem. (:


Dato : 23.01.2010, 16:41

Kommentar af : AlexOO  




Login for at skrive et indlæg :



   Brugernavn

Password
 

+ Opret en ny Bruger, Klik her

+ Glemt brugernavn/password

 

Send Artikel/anmeldelse til: phpuni@phpuniverset.dk

Tilbage til oversigt

© Copyright 2000 Propelcom Phpuniverset's politik om personlige oplysninger, artikler & Koder Phpuniverset er optimeret til Mozilla 1024 * 768 Phpuniverset version: 3.0 beta
Webhost : Ignesco.dk

Bund