Top
Phpuniverset logo
 

INDHOLD

Forside

Script libary

Job annoncer

Tips og Tricks

Konkurrence

Downloads

Dokumenter

PHP bog shop

Forum

Online udviklere


ARTIKLER

CSS

Diverse

E-handel / annoncer

Grafik

Html

Internet

Javascript

Linux

PHP/MySQL

Programmer

Flash

Søgemaskiner

Windows

C / C++


INFO

Information

Annoncering

Kontakt

Forside Forum PHP, mysql include DRBGuestbook

include DRBGuestbook


 

include DRBGuestbook

Per Hansen  

Da jeg ikke er den helt store koder har jeg valgt at bruge en færdig guestbook på min
side, nemlig DRBGuestbook. 
Jeg har dog problemer med at lave en include ('guestbook/index.php'); fra min egen side.
Noget af grafikken mangler, billedet med kontrol-kode mangler og tekst-boksene er
malplaceret.
Hvis jeg loader index.php direkte i browseren er alt som det skal være, dog mangler mit
layout, derfor bruger jeg include. Men hvordan kan det ske at noget at siden mangler? Min
side er desværre ikke helt oppe at køre endnu, så jeg kan ikke fremvise problemet.



Dato : 19.11.2009, 22:26

Visninger : 1845

Points : 50

 

Ingen...
nå, men nu er jeg da kommet et stykke længere med problemet.
Nu passer grafikken og tekst-boksene. 
Jeg havde glemt at inkludere deres style sheet i min egen side.

Nu mangler jeg bare det lille billede med kontrol-koden.

Billedet med tal og bogstaver bliver fremstillet med challenge.php filen.
Men selvom jeg inkludere challenge.php kommer billedet ikke frem.

Hvad kan der være galt?


Dato : 20.11.2009, 14:59

Kommentar af : Per Hansen  

 

Hvad sker der lige her... ?
Hvis denne kode ->

<?php

/****************************************************************************

 * DRBGuestbook

 * http://www.dbscripts.net/guestbook/

 * 

 * Copyright (c) 2007-2009 Don B

 ****************************************************************************/



$base_url "./";

require_once(
dirname(__FILE__) . '/includes/utils.php');

require_once(
dirname(__FILE__) . '/includes/challenge.php');

require_once(
dirname(__FILE__) . '/includes/guestbook.php');

require_once(
dirname(__FILE__) . '/includes/views.php');

require_once(
dirname(__FILE__) . '/config.php');

require_once(
dirname(__FILE__) . '/strings.php');



// Confirm that application is fully installed

confirm_install();



// Handle actions

if(isset( $_GET["action"] )) {

    

    
$action $_GET["action"];

    

    switch(
$action) {

        case 
"challengeimage":

            
outputChallengeImage();

            break;

        

        default:

            die(
"Invalid request.");

            break;

        

    }

    

} else if(isset( 
$_POST["action"] )) {

    

    
$action $_POST["action"];

    

    switch(
$action) {

        

        case 
"add":

        

            
// Undo magic_quotes

            
if(get_magic_quotes_gpc()) {

                
$_POST stripslashes_recursive($_POST);

            }

        

            if(!
is_banned($_SERVER['REMOTE_ADDR']) && guestbook_add($_POST)) {

                
include_from_template('added.php');

            } else {

                
show_entries_page();

            }

            break;

            

        default:

            

            
show_entries_page();

            break;

        

    }

    

} else {



    
show_entries_page();

    

}



?>

bare rykkes en linie ned, så vises kontrol-koden ikke mere. Så står der bare "Challenge
Image" og ja, rykkes koden tilbage vises billedet korrekt.

Hvordan kan det ske?  Kan man lave noget der kontrollere linienr.? 


Dato : 20.11.2009, 19:01

Kommentar af : Per Hansen  




Login for at skrive et indlæg :



   Brugernavn

Password
 

+ Opret en ny Bruger, Klik her

+ Glemt brugernavn/password

 

Send Artikel/anmeldelse til: phpuni@phpuniverset.dk

Tilbage til oversigt

© Copyright 2000 Propelcom Phpuniverset's politik om personlige oplysninger, artikler & Koder Phpuniverset er optimeret til Mozilla 1024 * 768 Phpuniverset version: 3.0 beta
Webhost : Ignesco.dk

Bund