Top
Phpuniverset logo
 

INDHOLD

Forside

Script libary

Job annoncer

Tips og Tricks

Konkurrence

Downloads

Dokumenter

PHP bog shop

Forum

Online udviklere


ARTIKLER

CSS

Diverse

E-handel / annoncer

Grafik

Html

Internet

Javascript

Linux

PHP/MySQL

Programmer

Flash

Søgemaskiner

Windows

C / C++


INFO

Information

Annoncering

Kontakt

Forside Forum PHP, mysql Hjælp Til Galleri

Hjælp Til Galleri


 

Hjælp Til Galleri

Oliver N. Simonsen  

Halløjsa.. :D 

Jeg har et kode til et galleri som ser sådan her ud: 

<?php
$path 
'gallery/';
$handle=@opendir($path);
if(
$handle){
  
//while ($file = readdir($handle)){
  
while (false !== ($file readdir($handle))) {
    if (
$file != "." && $file != "..") {
      
$subnav .= '<li><a href="?gal='.$file.'">'.ucfirst($file).'</a></li>';
    }
  }
}
if(
$_GET['gal'] && is_dir("gallery/".$_GET['gal'])){
  
$header ': '.ucfirst($_GET['gal']);
}else{
  
$_GET['gal'] = false;
}
?>

<?
if($_GET['gal']){
  
$acceptmedia = array('jpg');
  
$path 'gallery/'.$_GET['gal'];
  
$handle=@opendir($path);
  
$thumbnail  = array();
  
$picture = array();
  if(
$handle){
      
//while ($file = readdir($handle)){
    
while (false !== ($file readdir($handle))) {
      if(
in_arraysubstr($file,-3,3), $acceptmedia)){
        if ( 
substr($file,0,3) == 'th_'){
          
// Thumbnails
          
$thumbnail[count($thumbnail)] = $file;
            }else{
          
// Picture
                
$picture[count($picture)] = $file;
            }
      }
      }
    
sort($thumbnail);
//    echo '<pre>'; print_r($thumbnail);echo '</pre>';
      
closedir($handle);
    if(
sizeof($thumbnail) > 0){
      echo 
'<p class="gallery">';
      foreach(
$thumbnail as $key => $value){
        
$size getimagesize($path.'/'.$value);
        echo 
'<div class="galimg">';
        if(@
getimagesize($path.'/'.substr($value,3)) ){
          echo 
'<a href="galpic.php?file='.$path.'/'.substr($value,3).'"
onClick="showGalPic(\''
.$path.'/'.substr($value,3).'\'); return false;"><img
src="'
.$path.'/'.$value.'" '.$size[3].'></a>';
        }else{
          echo 
'<img src="'.$path.'/'.$value.'" '.$size[3].'>';
        }
        echo 
"</div>\n";
      }
          echo 
'<img src="gfx/sp.gif">'."\n";
      echo 
'</p>';
    }else{
      
$noimages 2;
    }
  }else{
    
$noimages 1;
  }
  if(
$noimages){
    echo 
'<p>Der er ingen billeder i dette galleri <!--'.$noimages.'--></p>';
  }
}else{
  echo 
'<p>Klik på de enkelte overskrifter til venstre for at se billedserierne.</p>';
}
?>

denne kode funker helt fint men mit spørgsmål er kan få den til at vise kun 9 billeder pr.
side ? 

den der kan hjælpe mig med det tilgives 100 points. 

Tak på Forhånd.. :D 



Dato : 29.03.2008, 15:50

Visninger : 2719

Points : 100




Login for at skrive et indlæg :



   Brugernavn

Password
 

+ Opret en ny Bruger, Klik her

+ Glemt brugernavn/password

 

Send Artikel/anmeldelse til: phpuni@phpuniverset.dk

Tilbage til oversigt

© Copyright 2000 Propelcom Phpuniverset's politik om personlige oplysninger, artikler & Koder Phpuniverset er optimeret til Mozilla 1024 * 768 Phpuniverset version: 3.0 beta
Webhost : Ignesco.dk

Bund