Top
Phpuniverset logo
 

INDHOLD

Forside

Script libary

Job annoncer

Tips og Tricks

Konkurrence

Downloads

Dokumenter

PHP bog shop

Forum

Online udviklere


ARTIKLER

CSS

Diverse

E-handel / annoncer

Grafik

Html

Internet

Javascript

Linux

PHP/MySQL

Programmer

Flash

Søgemaskiner

Windows

C / C++


INFO

Information

Annoncering

Kontakt

Forside Forum PHP, mysql Sv: Logud.php

Sv: Logud.php


 

Sv: Logud.php

Henrik Nielsen  

Har lavet et login system, eller det vil sige næsten, mangler logud scriptet, ved ikke
helt hvordan jeg skal lave, men her er koderne til logind.php bruger.php og opret.php 

logind.php: 

<session_start> 
<html> 
<body> 

<bruger>log_ind($brugernavn, $kodeord) == false) 
echo "<font>fejl i login</font><br>\n"; 


if( $bruger->logget_ind() ){ 
echo "Du er logget ind som " ; 
echo $bruger->hent_brugernavn(); 
echo "<br>\n"; 
echo "Klik her for at logge ud\n"; 
} else { 
echo "<form>\n"; 
echo "brugernavn: <input><br>\n"; 
echo "kodeord: <input><br>\n"; 
echo "<input>\n"; 
echo "</form><br>\n"; 

echo "opret bruger\n"; 

?> 
</body> 
</html> 


bruger.php: 

<class>log_ind($_SESSION["brugernavn"], $_SESSION["kodeord"]); 


function log_ind($brugernavn, $kodeord){ 
$bruger_slash = addslashes($brugernavn); 
$kode_slash = addslashes($kodeord); 
$foresp = 
mysql_query("SELECT * FROM bruger ". 
"WHERE brugernavn = '$bruger_slash' AND ". 
"kodeord = '$kode_slash'"); 
if(mysql_num_rows($foresp) == 1){ 
$this->brugernavn = $brugernavn; 
$this->kodeord = $kodeord; 
$_SESSION["brugernavn"] = $this->brugernavn; 
$_SESSION["kodeord"] = $this->kodeord; 
return true; 
} else { 
$this->log_ud(); 
return false; 



function log_ud(){ 
if($this->logget_ind()){ 
unset($this->brugernavn); 
unset($_SESSION["brugernavn"]); 
unset($this->kodeord); 
unset($_SESSION["kodeord"]); 
return true; 
} else 
return false; 


function logget_ind(){ 
if(isset($this->brugernavn) && isset($this->kodeord)) 
return true; 
else 
return false; 


function opret($brugernavn, $kodeord){ 
$bruger_slash = addslashes($brugernavn); 
$kode_slash = addslashes($kodeord); 
$foresp = mysql_query("SELECT * FROM bruger ". 
"WHERE brugernavn = '$bruger_slash'"); 
if(mysql_num_rows($foresp) != 0) 
return false; 
else{ 
mysql_query("INSERT INTO bruger (brugernavn, kodeord) ". 
"VALUES ('$bruger_slash', '$kode_slash')"); 
return true; 



function fjern($brugernavn){ 
$bruger_slash = addslashes($brugernavn); 
$foresp = mysql_query("SELECT * FROM bruger ". 
"WHERE brugernavn = '$bruger_slash'"); 
if(mysql_num_rows($foresp) != 1) 
return false; 
else{ 
mysql_query("DELETE FROM bruger ". 
"WHERE brugernavn = '$bruger_slash"); 
return true; 



function hent_brugernavn(){ 
if($this->logget_ind()) 
return $this->brugernavn; 
else 
return ""; 


function hent_kodeord(){ 
if($this->logget_ind()) 
return $this->kodeord; 
else 
return ""; 


function ret_kodeord($kodeord){ 
if($this->logget_ind()){ 
$bruger_slash = addslashes($this->brugernavn); 
$kode_slash = addslashes($kodeord); 
mysql_query("UPDATE bruger ". 
"SET kodeord = '$kode_slash' ". 
"WHERE brugernavn = '" . $bruger_slash . "'"); 
$this->kodeord = $kodeord; 
$_SESSION["kodeord"] = $kodeord; 
return true; 
} else 
return false; 


?> 

Opret.php: 

<session_start> 
<html> 
<body> 

<bruger>opret($brugernavn, $kodeord); 
echo "brugeren " . $brugernavn . " er oprettet<br>\n"; 
echo "Klik her for at logge ind\n"; 
} else { 
echo "<form>\n"; 
echo "brugernavn: <input><br>\n"; 
echo "kodeord: <input><br>\n"; 
echo "<input>\n"; 
echo "</form><br>\n"; 


?> 
</body> 
</html> 




Hvis i vil forklare hvordan i lavede det, så vil jeg blive glad eller i vil fortælle hvad
jeg skal gøre 



Dato : 08.02.2008, 17:58

Visninger : 568

Points : 0

 

Lav en fil med:

<?
session_destroy
();
echo 
"Du er nu logget ud.";
?>


Dato : 20.01.2008, 20:11

Godkendt svar af : Henrik Nielsen  

 

Hvad er fejlen så her:


<?
session_start
()

include 
"bruger.php";
include 
"logind.php";
?>

<html>
<body>


<? 
session_destroy
();
echo 
"Du er nu logget ud."
?> 
</body>
</html>


Dato : 24.01.2008, 18:28

Kommentar af : kimse007  

 

Tak for hjælpen, har fundet min fejl

Dato : 24.01.2008, 19:30

Kommentar af : kimse007  

 

Hvad var svaret så? Du kan ikke forvente, og få hjælp uden også, at hjælpe. Hvad var din
fejl, jeg tænker på, så andre også kan få glæde af det. 


Dato : 08.02.2008, 15:13

Kommentar af : Brown  

 

Brown har ret.
Du må beskrive din løsning.
Disse tråde er ligeså meget til, for at andre kan benytte sig af dem.


Dato : 08.02.2008, 17:58

Kommentar af : Henrik Nielsen  

 

lavede bare en fil(logud.php) som kun indeholdt koden


<?
    session_start
();
    
session_destroy();
  
header("Location: logind.php");
  echo 
"du er nu logget ud korrekt."

?>


Dato : 21.02.2008, 11:56

Kommentar af : kimse007  




Login for at skrive et indlæg :



   Brugernavn

Password
 

+ Opret en ny Bruger, Klik her

+ Glemt brugernavn/password

 

Send Artikel/anmeldelse til: phpuni@phpuniverset.dk

Tilbage til oversigt

© Copyright 2000 Propelcom Phpuniverset's politik om personlige oplysninger, artikler & Koder Phpuniverset er optimeret til Mozilla 1024 * 768 Phpuniverset version: 3.0 beta
Webhost : Ignesco.dk

Bund