Top
Phpuniverset logo
 

INDHOLD

Forside

Script libary

Job annoncer

Tips og Tricks

Konkurrence

Downloads

Dokumenter

PHP bog shop

Forum

Online udviklere


ARTIKLER

CSS

Diverse

E-handel / annoncer

Grafik

Html

Internet

Javascript

Linux

PHP/MySQL

Programmer

Flash

Søgemaskiner

Windows

C / C++


INFO

Information

Annoncering

Kontakt

Forside Forum PHP, mysql one.com vil ikke indlæse index.php!!!!

one.com vil ikke indlæse index.php!!!!


 

one.com vil ikke indlæse index.php!!!!

Troels Kaa  

Hej. Jeg har lavet et lille site som jeg har afprøvet på frac.dk f. eks. og der køre det
finr, men npr jeg smider det op på one.com vil den ikke vise noget.. bare blank side og
ingen fejl. Virker underligt. 

index.php
<code>
<?PHP
echo "Hello World"// bare for at se om lortet vil virke :/
    
session_start();
    
session_destroy();
include(
"intern/config.php");
include(
"intern/db_ind.inc"); 
?>
<html>
<head>
<title>Velkommen til Rovfisken.dk - <?PHP echo date("m/d/y"); ?></title>    
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style/style.css">
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style/menu.css">

</head>
<body>
<div align="center">
    <table cellpadding="0" cellspacing="0" id="table1">
        <tr>
        <td valign="top">
            <table cellpadding="0" cellspacing="0" id="table2">

                <tr>
                    <td id="top" colspan="2">&nbsp;</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td id="left">
                    <div name="indhold" id="indhold"><?PHP include("intern/sider.php");?></div>
                        
                    </td>
                    <td id="right">
                    <?PHP include("intern/menu.php"); ?>
                    </td>
                </tr>
                <tr>

                    <td id="bottom" colspan="2"><p>2006 © <a
href="http://www.g0t.dk/dd">dynamic-design</a></p>
                
                    </td>
                </tr>
            
            </table>
        </td>
        </tr>
    </table>
</div>
</body>
</html>

</code>

Måske ved ngle hvad der kunne være galt.  

Tak



Dato : 26.01.2007, 15:41

Visninger : 3050

Points : 50

 

Er der virkelig ingen der kan hjælpe. :(

Dato : 26.01.2007, 18:07

Kommentar af : Troels Kaa  

 

Har du prøvet at ændre include til include_ones havde samme problem og der kom det til at
virke da jeg ændrede det.. :)

//Per H


Dato : 27.01.2007, 15:00

Svar af : Per H  

 

Hej. Ligemeget hjælper det. :( sku underigt. Kan være problemet ligger i de filer jeg
indcluder da den ikke melder fejl, 


Dato : 28.01.2007, 14:39

Kommentar af : Troels Kaa  

 

mener du ikke include_once eller require_once ?

Dato : 28.01.2007, 14:57

Kommentar af : Troels Kaa  

 

<?php 
/* man maa ikke have output før session_start(); */ 
session_start(); 
session_destroy(); 
include(
"./intern/config.php"); 
include(
"./intern/db_ind.inc");
/* man boer have ./ foran når man henviser. Dog ikke et krav, men god kodestil. */ 
?> 
<html> 
<head> 
<title>Velkommen til Rovfisken.dk - <?PHP echo date("m/d/y"); ?></title>     
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style/style.css"> 
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style/menu.css"> 

</head> 
<body> 
<div align="center"> 
    <table cellpadding="0" cellspacing="0" id="table1"> 
        <tr> 
        <td valign="top"> 
            <table cellpadding="0" cellspacing="0" id="table2"> 

                <tr> 
                    <td id="top" colspan="2">&nbsp;</td> 
                </tr> 
                <tr> 
                    <td id="left"> 
                    <div name="indhold" id="indhold"><?PHP
include("./intern/sider.php");?></div> 
                         
                    </td> 
                    <td id="right"> 
                    <?PHP include("./intern/menu.php"); ?> 
                    </td> 
                </tr> 
                <tr> 

                    <td id="bottom" colspan="2"><p>2006 © <a
href="http://www.g0t.dk/dd">dynamic-design</a></p> 
                 
                    </td> 
                </tr> 
             
            </table> 
        </td> 
        </tr> 
    </table> 
</div> 
</body> 
</html>

Hos one er der mulighed for at slå fejlmelding i php til og fra. Når der bare kommer en
blank side, er det fordi der er en fejl, men fejlen bliver ikke vist, fordi fejlmelding er
slået fra. Hvis du slår den til vil den vise fejlen og det er nemmere at rette :)


Dato : 28.01.2007, 17:37

Svar af : Steffan Johannesen  

 

Hey. Ja ved jeg, men det er nemlig slået til. Den viser bare ikke mySQL fejl underligt
nok, så jeg fandt ud af det var en mysql connect fejl. Så nu køre det bare :) www.g0t.dk


Dato : 28.01.2007, 19:56

Kommentar af : Troels Kaa  

 

Prøv at sætte denne kode i toppen.

<meta http-equiv=Content-type content=text/html; charset=ISO-8859-1 />


Dato : 29.01.2007, 20:50

Svar af : Per H  




Login for at skrive et indlæg :



   Brugernavn

Password
 

+ Opret en ny Bruger, Klik her

+ Glemt brugernavn/password

 

Send Artikel/anmeldelse til: phpuni@phpuniverset.dk

Tilbage til oversigt

© Copyright 2000 Propelcom Phpuniverset's politik om personlige oplysninger, artikler & Koder Phpuniverset er optimeret til Mozilla 1024 * 768 Phpuniverset version: 3.0 beta
Webhost : Ignesco.dk

Bund