Top
Phpuniverset logo
 

INDHOLD

Forside

Script libary

Job annoncer

Tips og Tricks

Konkurrence

Downloads

Dokumenter

PHP bog shop

Forum

Online udviklere


ARTIKLER

CSS

Diverse

E-handel / annoncer

Grafik

Html

Internet

Javascript

Linux

PHP/MySQL

Programmer

Flash

Søgemaskiner

Windows

C / C++


INFO

Information

Annoncering

Kontakt

Forside Forum PHP, mysql Hjælp med at få et billede frem med php

Hjælp med at få et billede frem med php


 

Hjælp med at få et billede frem med php

fosi  

hvad er deer galt i det her er det ikke måden at gøre det på.

<?php



// forbind db
mysql_connect("localhost:3306""root""root") or die(mysql_error());
mysql_select_db("PIC_test") or die(mysql_error());

$res mysql_query("SELECT * FROM billedtb WHERE ID='{$_REQUEST['ID']}' ");

$picname mysql_query("SELECT pic FROM billedtb WHERE ID='{$_REQUEST['pic']} ");





?>


<table width="1562" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
  <!--DWLayoutTable-->
  <tr>
    <td width="1536" height="123" valign="top"><table width="100%" border="0"
cellpadding="0" cellspacing="0">
      <!--DWLayoutTable-->
      <tr>
        <td width="861" height="123">nu er den her </td>
      </tr>
    </table>    </td>
  </tr>
  <tr>
    <td height="365" align="center"><img src="<? $picname ?>.JPG" /></td>
  </tr>
  <tr>
    <td height="197" valign="top"><table width="100%" border="0" cellpadding="0"
cellspacing="0">
      <!--DWLayoutTable-->
      <tr>
        <td width="861" height="197">&nbsp;</td>
      </tr>
    </table>
    </td>
  </tr>
</table>



Dato : 04.01.2007, 01:29

Visninger : 1584

Points : 80

 

$picname = mysql_query("SELECT pic FROM billedtb WHERE ID='{$_REQUEST['pic']}' ");  <- du
manglede li en "'" efter pic']), prøv om det hjalp.


Dato : 09.01.2007, 15:40

Kommentar af : zilicus  

 

godt set fejlen er ændret.1000 tak, men virkede ikke. men jeg er ret sikker på du har fat
i den rigtige linje, da det er et par år siden jeg har brugt SQL. Og er sikker på jeg
kalder det forkert.


Dato : 09.01.2007, 19:25

Kommentar af : fosi  

 

prøv dette her
<?php 



// forbind db 
mysql_connect("localhost:3306""root""root") or die(mysql_error()); 
mysql_select_db("PIC_test") or die(mysql_error()); 

$res mysql_query("SELECT * FROM billedtb WHERE ID='{$_REQUEST['ID']}' "); 

while(
$row=mysql_fecth_array($res)){

}


?> 


<table width="1562" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"> 
  <!--DWLayoutTable--> 
  <tr> 
    <td width="1536" height="123" valign="top"><table width="100%" border="0"
cellpadding="0" cellspacing="0"> 
      <!--DWLayoutTable--> 
      <tr> 
        <td width="861" height="123">nu er den her </td> 
      </tr> 
    </table>    </td> 
  </tr> 
  <tr> 
    <td height="365" align="center"><img src="<? echo ' $row[pic].jpg'?>" /></td> 
  </tr> 
  <tr> 
    <td height="197" valign="top"><table width="100%" border="0" cellpadding="0"
cellspacing="0"> 
      <!--DWLayoutTable--> 
      <tr> 
        <td width="861" height="197">&nbsp;</td> 
      </tr> 
    </table> 
    </td> 
  </tr> 
</table> 


Dato : 15.01.2007, 12:41

Kommentar af : david  

 

Prøv evt.

<?php 



// forbind db 
mysql_connect("localhost:3306""root""root") or die(mysql_error()); 
mysql_select_db("PIC_test") or die(mysql_error()); 


$get_pic mysql_query("select * from billedtb where ID='{$_REQUEST['ID']}'");

while (
$pic mysql_fetch_array($get_pic)) {
   echo 
"<table width="1562" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"> 
  <!--DWLayoutTable--> 
  <tr> 
    <td width="
1536" height="123" valign="top"><table width="100%" border="0"
cellpadding="
0" cellspacing="0"> 
      <!--DWLayoutTable--> 
      <tr> 
        <td width="
861" height="123">nu er den her </td> 
      </tr> 
    </table>    </td> 
  </tr> 
  <tr> 
    <td height="
365" align="center"><img src='".$pic['pic']."'.jpg /></td> 
  </tr> 
  <tr> 
    <td height="
197" valign="top"><table width="100%" border="0" cellpadding="0"
cellspacing="
0"> 
      <!--DWLayoutTable--> 
      <tr> 
        <td width="
861" height="197">&nbsp;</td> 
      </tr> 
    </table> 
    </td> 
  </tr> 
</table>"
;
}

?>


Dato : 16.01.2007, 00:10

Svar af : Dennis Munk Christensen  

 

Hvorfor har du egentlig ikke .jpg med i databasen i stedet for kun navnet?

Dato : 16.01.2007, 00:13

Kommentar af : Dennis Munk Christensen  

 

Er det ikke her du har for mange parametere?

// forbind db
mysql_connect("localhost:3306", "root", "root") or die(mysql_error());
mysql_select_db("PIC_test") or die(mysql_error()); 


skal det ikke være=

// forbind db
mysql_connect("localhost", "root", "root") or die(mysql_error());
mysql_select_db("PIC_test") or die(mysql_error()); 


Dato : 17.01.2007, 00:37

Kommentar af : tage jørgensen  




Login for at skrive et indlæg :



   Brugernavn

Password
 

+ Opret en ny Bruger, Klik her

+ Glemt brugernavn/password

 

Send Artikel/anmeldelse til: phpuni@phpuniverset.dk

Tilbage til oversigt

© Copyright 2000 Propelcom Phpuniverset's politik om personlige oplysninger, artikler & Koder Phpuniverset er optimeret til Mozilla 1024 * 768 Phpuniverset version: 3.0 beta
Webhost : Ignesco.dk

Bund