Top
Phpuniverset logo
 

INDHOLD

Forside

Script libary

Job annoncer

Tips og Tricks

Konkurrence

Downloads

Dokumenter

PHP bog shop

Forum

Online udviklere


ARTIKLER

CSS

Diverse

E-handel / annoncer

Grafik

Html

Internet

Javascript

Linux

PHP/MySQL

Programmer

Flash

Søgemaskiner

Windows

C / C++


INFO

Information

Annoncering

Kontakt

Forside Forum PHP, mysql Problem med siplelt login

Problem med siplelt login


 

Problem med siplelt login

TheSprayMan  

Hej alle!

Jeg har et problem med en login i menuen på min side, jeg håber at der er nogle der kan
hjælpe mig med.

Koden:

<? session_start(); ?>
Menu:
<br>
<br>
<a href="nyheder.php" target=main>Nyheder</a>
<br>
<a href="tagwall.php" target=main>Tagwall</a>
<br>
<a href="nyheder.php" target=main>********´s side</a>
<br>
<a href="nyheder.php" target=main>********´s side</a>
<br>
<a href="nyheder.php" target=main>********´s side</a>
<br>
<a href="nyheder.php" target=main>********´s side</a>
<br>
<?php

if($_POST['go'] == && $_POST['bruger'] != null && $_POST['password'] != null){

    
$bruger$_POST["bruger"];
    
$password$_POST["password"];
    if(
$bruger == "********" && $password == "********"){
        
$_SESSION["login"]="1";
        
$_SESSION["navn"]="********";
        
?>
Velkommen <? $_SESSION["navn"]; ?>

<a href=artikelskriv.php target=main>Skriv artikel</a>

<a href="<? echo "$navn"?>/edit" target=main>Lav din egen side om</a>

Log ud! 
//Den knap har jeg ikke lavet endnu

        <?
    
} else if($bruger == "********" && $password == "********"){
        
$_SESSION["login"]="1";
        
$_SESSION["navn"]="********";
        
?>
Velkommen <? $_SESSION["navn"]; ?>

<a href=artikelskriv.php target=main>Skriv artikel</a>

<a href="<? echo "$navn"?>/edit" target=main>Lav din egen side om</a>

Log ud!
        <?
    
} else if($bruger == ******** && $password == "********"){
        
$_SESSION["login"]="1";
        
$_SESSION["navn"]="********";
        
?>
Velkommen <? $_SESSION["navn"]; ?>

<a href=artikelskriv.php target=main>Skriv artikel</a>

<a href="<? echo "$navn"?>/edit" target=main>Lav din egen side om</a>

Log ud!
        <?
    
} else if($bruger == ******** && $password == "********"){
        
$_SESSION["login"]="1";
        
$_SESSION["navn"]="********";
        
?>
Velkommen <? $_SESSION["navn"]; ?>

<a href=artikelskriv.php target=main>Skriv artikel</a>

<a href="<? echo "$navn"?>/edit" target=main>Lav din egen side om</a>

Log ud!
        <?

} else {

?>

<br>
Login:
<br>
<br>
<form action="<?php echo $_SERVER["PHP_SELF"]; ?>" method="post">
Brugernavn:<input type="text" name="bruger">
<br>
Password:<input type="password" name="password">
<input type="hidden" name="go" value="1">
<br>
<input type="submit" name="send" value="Login">

<?

}

?>



Dato : 31.10.2006, 13:05

Visninger : 1801

Points : 100

 

hehe Simpelt*

Dato : 31.10.2006, 13:06

Kommentar af : TheSprayMan  

 

ikke siplelt :p

Dato : 31.10.2006, 13:06

Kommentar af : TheSprayMan  

 

Problemet er så at når jeg ser siden er det eneste der er på menuen de links som man kan
se uden at være logget ind .. der er ingen logind boks eller noget :s


Dato : 31.10.2006, 14:06

Kommentar af : TheSprayMan  

 

Du har jo ikke lavet nogen logind funktion ? :)

Dato : 26.11.2006, 23:05

Kommentar af : Thau  

 

det er da den der er nederst ...

Dato : 27.11.2006, 18:38

Kommentar af : TheSprayMan  

 

Det må vel være fordi den går i if-delen i stedet for i else. Prøv i første omgang at
fjerne else omkring din login-form. Hvis formen dukker frem på denne måde, bliver du nødt
til at finde ud af hvor det går galt i din if-sætning.

  if($_POST['go'] == 1 && $_POST['bruger'] != null && $_POST['password'] != null)

fx ved at afprøve en af condition'erne ad gangen og finde ud af hvilken en det går galt
med.


Dato : 28.11.2006, 21:37

Kommentar af : mirko  

 

måske skal du også huske at lukke din <form> med </form> ;)

Dato : 03.12.2006, 18:12

Afvist svar af : Dennis Munk Christensen  

 

Hej 

Hvis du har fundet et svar på dit spørgsmål må du meget gerne godkende et svar eller selv
give et svar og godkende. 


Dato : 13.12.2006, 12:14

Kommentar af : Phpuniverset  

 

Jeg har ikke rigtig fået noget svar jeg  kunne førstå :P

Dato : 13.12.2006, 15:53

Kommentar af : TheSprayMan  

 

forstå*

Dato : 13.12.2006, 15:53

Kommentar af : TheSprayMan  

 

lukker den :p på tide :O

Dato : 27.11.2007, 20:18

Godkendt svar af : TheSprayMan  

 

Altså en simpel login funktion - og login boks ser sådan her ud: 





<td width='160' valign='top' class='side-border-right'>
<table cellpadding='0' cellspacing='0' width='100%' class='border'>
<tr>
<td class='scapmain'>Log ind på ForzaOB</td>
</tr>
<tr>
<td class='side-body2'>
<div align='center'>
<form name='loginform' method='post' action='news.php'>
Brugernavn<br>
<input type='text' name='user_name' class='textbox' style='width:100px'><br>
Kodeord<br>
<input type='password' name='user_pass' class='textbox' style='width:100px'><br>
<input type='checkbox' name='remember_me' value='y' title='Husk mig'
style='vertical-align:middle;'>
<input type='submit' name='login' value='Log ind' class='button'><br>
</form>
<br>
Er du ikke registreret bruger endnu?<br><a href='register.php' class='side'><span
style='color:white'><u>Klik her</u></span></a> for at blive det.<br><br>
Har du glemt dit kodeord?<br>Få tilsendt et nyt ved at klikke <a href='lostpassword.php'
class='side'><span style='color:white'><u>her</u></span></a>.
</div>
</td>
</tr>
</table>
<table cellpadding='0' cellspacing='0' width='100%'>
<tr>
<td height='5'></td>
</tr>
</table>

Du skal naturligvis have indstaleret én database, som brugerens email , brugernavn og
password lige kan gemmes på. 

Nu går jeg ud fra, at du har lavet brugersystemet, men ikke har lavet log ud! funktionen.

Jeg ved ikke om det er sådan ét slags brugersystem du vil have, men her kommer det lige: 


<img src='themes/Denmark/images/bullet.gif' alt=''> <a href='edit_profile.php'
class='side'>Rediger profil</a><br>
<img src='themes/Denmark/images/bullet.gif' alt=''> <a href='messages.php'
class='side'>Beskeder</a><br>
<img src='themes/Denmark/images/bullet.gif' alt=''> <a href='members.php'
class='side'>Brugerliste</a><br>
<img src='themes/Denmark/images/bullet.gif' alt=''> <a href='setuser.php?logout=yes'
class='side'>Log ud</a>

Nu har du også Log ud funktionen :D 

God fornøjelse. 

Brown.



Dato : 28.11.2007, 07:47

Kommentar af : Brown  




Login for at skrive et indlæg :



   Brugernavn

Password
 

+ Opret en ny Bruger, Klik her

+ Glemt brugernavn/password

 

Send Artikel/anmeldelse til: phpuni@phpuniverset.dk

Tilbage til oversigt

© Copyright 2000 Propelcom Phpuniverset's politik om personlige oplysninger, artikler & Koder Phpuniverset er optimeret til Mozilla 1024 * 768 Phpuniverset version: 3.0 beta
Webhost : Ignesco.dk

Bund