Top
Phpuniverset logo
 

INDHOLD

Forside

Script libary

Job annoncer

Tips og Tricks

Konkurrence

Downloads

Dokumenter

PHP bog shop

Forum

Online udviklere


ARTIKLER

CSS

Diverse

E-handel / annoncer

Grafik

Html

Internet

Javascript

Linux

PHP/MySQL

Programmer

Flash

Søgemaskiner

Windows

C / C++


INFO

Information

Annoncering

Kontakt

Forside Forum PHP, mysql Køre et script fra en external php-side?

Køre et script fra en external php-side?


 

Køre et script fra en external php-side?

Esben Andersen  

Hej...

Hvis jeg har en phpside hvor jeg har brug for at køre et script uden at skifte side,
findes der så en funktion der kan hente en side ind og køre dens script uden at vise den
hentede side??

På forhånd tak!



Dato : 01.08.2006, 23:15

Visninger : 1635

Points : 100

 

kan du ikke bruge ajax? eller er det en komplet side med header etc..

Dato : 02.08.2006, 09:53

Kommentar af : Thor B.N.  

 

er ajax en funktion eller hvad??

nej det er ikke en komplet side...
et eksempel på en lignende side ku være:

<-- start -->

if(x == 2){
$_SESSION[x] == 2
}

<-- slut -->


Dato : 02.08.2006, 15:33

Kommentar af : Esben Andersen  

 

Jeg forstår ikke helt hvad du mener?
Hvis det handler om at returnere til en bestemt side efter du har hentet og kørt et script
på en anden php-side, så kan du bruge javascript... 
Fx

---placeres i head----
<script type="text/javascript">

  function goback() {
    var home = 'filnavn.php';
    window.location = home;
  }
  
</script>
---------

<body onload="goback()">

</body>

Ved ikke om det hjælper?


Dato : 06.08.2006, 13:00

Kommentar af : mirko  

 

det er ikke det jeg leder efter...

jeg prøver at hente en side som ikke indeholder en body, men kun et script... 
siden skal altså hentes og scriptes skal køres, men siden skal ikke vises...
så man ikke forlader den side man er på mens man efterspør' scriptet...

på den måde vil det ligne at et login fx bliver kørt i baggrunden og siden bare fortsætter
efter det...

eller bliver jeg nødt til at lave en function på siden, hvorfra man efterspør ??

svært at forklarer men håber det hjælper ^^


Dato : 06.08.2006, 23:30

Kommentar af : Esben Andersen  

 

Er det ligesom her på Phpuniverset.dk hvor man logger ind og bliver på den samme side?

Dato : 07.08.2006, 11:06

Kommentar af : Thor B.N.  

 

nej for det kan sagtens lves med java og history.go(-1)

fordelen ved dette skulle være at den blanke side som vises her på phpuni ikke skulle
vises... men at der bare popper en advarselsblock op som siger velkommen og så arbejder
man bare videre


Dato : 07.08.2006, 13:15

Kommentar af : Esben Andersen  

 

Skal du ikke bare include filen????

include("dinfil.php");


M.v.h.
Heymann


Dato : 11.08.2006, 01:05

Svar af : Per H  




Login for at skrive et indlæg :



   Brugernavn

Password
 

+ Opret en ny Bruger, Klik her

+ Glemt brugernavn/password

 

Send Artikel/anmeldelse til: phpuni@phpuniverset.dk

Tilbage til oversigt

© Copyright 2000 Propelcom Phpuniverset's politik om personlige oplysninger, artikler & Koder Phpuniverset er optimeret til Mozilla 1024 * 768 Phpuniverset version: 3.0 beta
Webhost : Ignesco.dk

Bund