Top
Phpuniverset logo
 

INDHOLD

Forside

Script libary

Job annoncer

Tips og Tricks

Konkurrence

Downloads

Dokumenter

PHP bog shop

Forum

Online udviklere


ARTIKLER

CSS

Diverse

E-handel / annoncer

Grafik

Html

Internet

Javascript

Linux

PHP/MySQL

Programmer

Flash

Søgemaskiner

Windows

C / C++


INFO

Information

Annoncering

Kontakt

Forside Forum PHP, mysql Sv: skjule $_post['navn']

Sv: skjule $_post['navn']


 

Sv: skjule $_post['navn']

Henrik Nielsen  

Hej

er der nogen der ved hvordan man kan bruge php eller javascript til at ændre den viste url
så den skjuler alle "?navn=value"???

eksempel:
www.domæne.dk/side.php?navn=value
bliver til:
www.domæne.dk/side.php



Dato : 23.03.2006, 07:51

Visninger : 693

Points : 0

 

du kan bare bruge session!!! :)


//Per H


Dato : 23.03.2006, 07:17

Kommentar af : Per H  

 

Hvis jeg har forstået dig korrekt:
<a href="#" OnClick="window.location.href='side.php?navn=value'">Link</a>

:-)


Dato : 23.03.2006, 07:51

Svar af : Henrik Nielsen  

 

det var lige det jeg ledte efter... har bare ikke så stort kendskab til javascript endnu
;)


Dato : 23.03.2006, 15:05

Kommentar af : Esben Andersen  

 

heh hovsa... det var forkert topic jeg skrev det ovenstående i... sry...

det er ikke helt det jeg leder efter her...
for den command du skriver der ender med at vise samme url som hvis jeg bare linkede til
siden normalt:

<a href="side.php?navn=value">Link</a>

jeg leder efter en funktion der skjuler "?navn=value" fra at blive vist i adressebaren...
sådan så man bare ser:
www.domæne.dk/side.php 
istedet for
www.domæne.dk/side.php?navn=value 


Dato : 23.03.2006, 15:10

Kommentar af : Esben Andersen  

 

så vil jeg bruge session!!

Dato : 23.03.2006, 16:12

Kommentar af : Per H  

 

tjaaa... men kan man så også lave det så der står:
www.domæne.dk/
istedet for
www.domæne.dk/side.php?navn=value 

det har jeg nemlig set nogle stedet...


Dato : 23.03.2006, 17:14

Kommentar af : Esben Andersen  

 

Det er ikke så svært :-) du skriver bare denne kode der hvor du vil have din side.

<?
                                            
if(file_exists($current_side.'.php')){
                                                include (
$current_side.'.php');
                                            
                                                }else{
                                                    echo 
"Siden eksisterer ikke"                                
}
?>        

Nu kan du linke en side sådan her :

www.domæne.dk/?side=value

Jeg ved ikke om det er det du tænker på eller om det er mere lidt ligesom www.arto.dk
?                        


Dato : 23.03.2006, 17:41

Svar af : Martin Nørgaard  

 

<?
if(file_exists($current_side.'.php')){
include (
$current_side.'.php');
                                            
}else{
echo 
"Siden eksisterer ikke";                                
}
?>         


Dato : 23.03.2006, 17:42

Svar af : Martin Nørgaard  

 

Du kunne selvfølgelig også bruge et iframe <iframe name="iframe"></iframe>
:-)


Dato : 23.03.2006, 17:50

Kommentar af : Henrik Nielsen  

 

hmmm det er åbenbart meget svært at forklare hvad jeg vil... :S
men jeg prøver igen ;)

altså:

Det skal være sådan at hvis et link på min side indeholder info, 
dvs f.eks: "?id=value&noget=noget_andet"

skal URL ændres når den skrives i adressebaren, så der ikke vises dette...

---

Eksempel:

<a href="http://www.domæne.dk/sider/bruger.php?mode=opret_bruger">opret</a>

når dette link trykkes på, skal der i adressebaren komme følgende linje:

http://www.domæne.dk/sider/bruger.php 
eller (helst)
http://www.domæne.dk/sider


Dato : 23.03.2006, 17:53

Kommentar af : Esben Andersen  

 

Brug frames(rammer)

Dato : 24.03.2006, 13:21

Kommentar af : Dj mini bæver  

 

Ved ikke om det kan gøres med php eller javascript men du kan gøre det med mod_rewrite..

RewriteEngine on
RewriteRule ^(nyheder|support|bla|blaa|blaaa) side.php?side=$1

www.domæne.dk/side.php?side=nyheder vil være det samme som www.domæne.dk/nyheder


Dato : 25.03.2006, 09:39

Kommentar af : x86.dk  

 

hmm kan du hjælpe mig lidt med det der mod_rewrite???

hvor skal man skrive koden osv???


Dato : 25.03.2006, 10:17

Kommentar af : Esben Andersen  

 

Du skal sørge for at din apache understøtter mod_rewrite, altså konfigurere den med
--enable-module=rewrite, selve koden skal du indsætte i en fil der hedder .htaccess i din
rodmappe..


Dato : 25.03.2006, 13:48

Kommentar af : x86.dk  




Login for at skrive et indlæg :



   Brugernavn

Password
 

+ Opret en ny Bruger, Klik her

+ Glemt brugernavn/password

 

Send Artikel/anmeldelse til: phpuni@phpuniverset.dk

Tilbage til oversigt

© Copyright 2000 Propelcom Phpuniverset's politik om personlige oplysninger, artikler & Koder Phpuniverset er optimeret til Mozilla 1024 * 768 Phpuniverset version: 3.0 beta
Webhost : Ignesco.dk

Bund