Top
Phpuniverset logo
 

INDHOLD

Forside

Script libary

Job annoncer

Tips og Tricks

Konkurrence

Downloads

Dokumenter

PHP bog shop

Forum

Online udviklere


ARTIKLER

CSS

Diverse

E-handel / annoncer

Grafik

Html

Internet

Javascript

Linux

PHP/MySQL

Programmer

Flash

Søgemaskiner

Windows

C / C++


INFO

Information

Annoncering

Kontakt

Forside Forum PHP, mysql Oprettelse af thumb fejler.

Oprettelse af thumb fejler.


 

Oprettelse af thumb fejler.

bavingo  

Jeg sidder med et script til upload af billede. Selve upload af det primære billede
fungerer udemærket, men jeg kan ikke umiddelbart hitte ud af hvordan jeg får gemt selve
mit thumb (som jeg forsøger at gemme i bunden af mit script).

<?
$dir 
"./foto/"// Angiver placeringen for filen

$fra $_FILES['file']['tmp_name']; // Placeringen filen skal hentes fra
$file_type strtolower(end(explode("."$_FILES['file']['name']))); // Find filtypen
f.eks".png"

//Tjek om filformatet er acceptabelt (denne kode accepterer kun: jpg/jpeg, png)

if($file_type == "jpg" || $file_type == "jpeg" || $file_typpe == "png") {
    
$tid time(); // Hent Unix timestamp til senere navngivning af billedet.
    
$nytnavn $tid .'_'rand(0,100) .'.'$file_type// Angiver navnet til den nye fil.
Navnet får foruden timestamp et tilfældigt nummer mellem 0 og 100
    
    $til 
$dir $nytnavn// Filens placering med alle angivelser
    
    // Upload filen (Dette upload er format sikret så du både kan uploade i PHP4 og PHP5)
    
if(function_exists("move_uploaded_file")) {
        
move_uploaded_file($fra$til);
    } else {
        
copy($fra$til);
    }
    
    
// Forbered opbygning af thumb
    
$width 200;
    
$height 200;
    
    
// Content type
    
header('Content-type: image/jpeg');
    
    
// Get new dimensions
    
list($width_orig$height_orig) = getimagesize($til);
    
    if(
$width && ($width_orig $height_orig)) {
         
$width = ($height $height_orig) * $width_orig;
    }else{
         
$height = ($width $width_orig) * $height_orig;
    }
    
    
// Resample
    
$image_p imagecreatetruecolor($width$height);
    
$image imagecreatefromjpeg($til);
    
$demo2 imagecopyresampled($image_p$image0000$width$height$width_orig,
$height_orig);
    
    
// Output
    #$demo = imagejpeg($image_p, null, 100);
    
    
$til2 $dir "thumb_" $nytnavn;
    
    if(
function_exists("move_uploaded_file")) {
        
move_uploaded_file($demo2$til2);
        
header("location:test.php?id=1");
    }else{
        
copy($demo2$til2);
        
header("location:test.php?id=2");
    }
}
?>



Dato : 07.02.2006, 06:29

Visninger : 1474

Points : 150

 

Er der absolut ingen der ved det... Eller er det bare inaktivitet i dette forum?

Dato : 07.02.2006, 22:24

Kommentar af : bavingo  

 

Selvfølgelig er der aktivitet i forummet :)
Prøv at indsætte:

imagejpeg($demo2, $til2, 90); 

lige under:
$til2 = $dir . "thumb_" . $nytnavn; 

Og se hvad der sker :)


Dato : 10.02.2006, 23:43

Godkendt svar af : Henrik Nielsen  

 

Dette hjalp desværre ikke. Er der mon håb om at du har anden løsning?

Dato : 11.02.2006, 16:26

Kommentar af : bavingo  

 

Virker det ikke?
Du har da godkendt mit svar?


Dato : 11.02.2006, 19:46

Kommentar af : Henrik Nielsen  

 

Tja, det var en fejl så jeg troede det var godkende det som virkende i forummet, men nej
det virkede ikke.
Den kommer ikke med nogle fejl eller noget, men thumben kommer heller ikke.
Hvad kan være problemet?


Dato : 11.02.2006, 20:30

Kommentar af : bavingo  

 

Kommer den med en fejlmelding?

Dato : 12.02.2006, 10:12

Kommentar af : Henrik Nielsen  

 

Nej der er desværre kun tom skærm.

Dato : 12.02.2006, 13:02

Kommentar af : bavingo  

 

Det bør virke, måske har du ikke sat rettighederne på biblioteket? I FTP kan du sætte
permissions til 777. Højreklik på foto mappen og tryk egenskaber. Afkryds derefter alle
felterne!


Dato : 12.02.2006, 18:19

Kommentar af : Henrik Nielsen  

 

Jo for standard fotoet bliver jo uploadet. Det er kun thumben der ikke bliver tilføjet til
mappen.


Dato : 12.02.2006, 18:23

Kommentar af : bavingo  

 

Har du en URL?

Dato : 12.02.2006, 19:46

Kommentar af : Henrik Nielsen  

 

til scriptet..

Dato : 13.02.2006, 14:52

Kommentar af : Henrik Nielsen  

 

Nej det har jeg ikke pt, men jeg vil sørge for at få den uploadet.

Dato : 13.02.2006, 19:40

Kommentar af : bavingo  

 

Okay.
Det venter jeg så på =]


Dato : 14.02.2006, 18:11

Kommentar af : Henrik Nielsen  

 

Sådan der nu er det på www.blowb.dk

Dato : 14.02.2006, 20:26

Kommentar af : bavingo  

 

Okay.

Prøv:
imagejpeg($image_p, $til2, 90); 

istedet for:
imagejpeg($demo2, $til2, 90);

=]


Dato : 15.02.2006, 15:28

Kommentar af : Henrik Nielsen  

 

Jeps så virker det :D
Mange tak helt kanon, kan endelig komme videre :D


Dato : 15.02.2006, 17:42

Kommentar af : bavingo  

 

Tak for points =]

Dato : 15.02.2006, 18:09

Kommentar af : Henrik Nielsen  

 

Ja der er kommet endnu et problem mht. dette fotosystem. Jeg vil jo gerne have den til at
skifte side når jeg har uploadet billedet. Jeg vil jo så bruge:

header("location:side2.php");
exit;

Dette virker jo ikke pga. billedet så jeg prøvede følgende løsninger til at afslutte
billedet:

imagedestroy(image_p);
imagedestroy($til2);
imagedestroy($demo2);
imagedestroy($image);
break;
exit;

men ingen af dem virkede. Hvad kan jeg gøre da?


Dato : 15.02.2006, 20:48

Kommentar af : bavingo  

 

Du skal såmænd bare fjerne al output, i.e. header('Content-type: image/jpeg');  osv skal
væk, så kan du godt bruge header('location');

=]


Dato : 17.02.2006, 09:23

Kommentar af : Henrik Nielsen  

 

Genialt nu virker det hele som det skal :D

Dato : 17.02.2006, 14:55

Kommentar af : bavingo  




Login for at skrive et indlæg :



   Brugernavn

Password
 

+ Opret en ny Bruger, Klik her

+ Glemt brugernavn/password

 

Send Artikel/anmeldelse til: phpuni@phpuniverset.dk

Tilbage til oversigt

© Copyright 2000 Propelcom Phpuniverset's politik om personlige oplysninger, artikler & Koder Phpuniverset er optimeret til Mozilla 1024 * 768 Phpuniverset version: 3.0 beta
Webhost : Ignesco.dk

Bund