Top
Phpuniverset logo
 

INDHOLD

Forside

Script libary

Job annoncer

Tips og Tricks

Konkurrence

Downloads

Dokumenter

PHP bog shop

Forum

Online udviklere


ARTIKLER

CSS

Diverse

E-handel / annoncer

Grafik

Html

Internet

Javascript

Linux

PHP/MySQL

Programmer

Flash

Søgemaskiner

Windows

C / C++


INFO

Information

Annoncering

Kontakt

Forside Forum PHP, mysql Sv: Problemmer med at få vist billedeer!

Sv: Problemmer med at få vist billedeer!


 

Sv: Problemmer med at få vist billedeer!

Henrik Nielsen  

Jeg er ved at lave et gallery, og har også kodet lidt men den gder ikke vise
billederne!!!!

Hvad er der galt???

upload.php
<?
mysql_connect
('xxxxxxxxx''xxxxxxx''xxxxxxx') or die(mysql_error());
mysql_select_db("xxxxxxxxxx") or die(mysql_error()); 
?>
<?php
if($_POST["upload"]){
   
$billede $_POST["billede"];
   
    if(!
get_magic_quotes_gpc()){
     
$billede addslashes($billede);
  }
  
  
mysql_query("INSERT INTO gallery (billede) VALUES ('$billede')");
 
 echo 
"billedet er nu uploadet";
 echo 
"<br>";
 echo 
"<a href=\"gallery.php\">Gallery</a>"
 
} else {
?>

<form action="<?php echo $_PHPSELF?>" method="post" enctype="multipart/form-data">
            <input type="hidden" name="upload" value="1" />
            <input type="file" name="billede" size="70" />
            <input type="submit" value="Upload" />
        </form>
<?php
}
?>

Og her er gallery.php
<?
mysql_connect
('xxxxxxxxx''xxxxxxxx''xxxxxxx') or die(mysql_error());
mysql_select_db("xxxxxxxx") or die(mysql_error()); 
?>
<?php
 $foresp 
mysql_query("SELECT * FROM gallery ") or die (mysql_error());
while(
$data mysql_fetch_array($foresp)){
  echo 
"<img src=\"/$data[billede]"
  echo 
"\">\n";


}
?>

Den viser kun et kryds (fortæller at den ikke kan finde billedet)

Hvad og hvor er fejlen?????




Dato : 06.02.2006, 19:50

Visninger : 666

Points : 0

 

måske
echo "<img src=\"/{$data["billede"]}"; 


Dato : 04.02.2006, 22:48

Svar af : Thor B.N.  

 

Okay prøver!!!!

Dato : 04.02.2006, 23:30

Kommentar af : Per H  

 

Det virkede ikke!!!!! :(

Vil du se min sql???? og kan det være den der er fejl i?????


//Per H


Dato : 04.02.2006, 23:36

Kommentar af : Per H  

 

Den uploader jo slet ikke billedet?

Dato : 06.02.2006, 12:02

Kommentar af : Henrik Nielsen  

 

Hvor ligger fejlen???

Dato : 06.02.2006, 16:10

Kommentar af : Per H  

 

Når man laver et billede upload, skal den uploade billedet til FTP serveren. 
Det du har lavet er et "billede upload" som bare indsætter teksten i billede feltet i
databasen.

Du kan afstatte:
<input type="file" name="billede" size="70" /> 
med:
<input type="text" name="billede" size="70" /> 

Så skal du bare huske at skrive URLEN til billedet i det tekstfelt.


Dato : 06.02.2006, 19:50

Svar af : Henrik Nielsen  

 

Okay,, Men man skal kunne hente det fra sin egen computer!


Dato : 14.02.2006, 22:30

Kommentar af : Per H  

 

Søg på google =]

Dato : 15.02.2006, 12:08

Kommentar af : Henrik Nielsen  




Login for at skrive et indlæg :



   Brugernavn

Password
 

+ Opret en ny Bruger, Klik her

+ Glemt brugernavn/password

 

Send Artikel/anmeldelse til: phpuni@phpuniverset.dk

Tilbage til oversigt

© Copyright 2000 Propelcom Phpuniverset's politik om personlige oplysninger, artikler & Koder Phpuniverset er optimeret til Mozilla 1024 * 768 Phpuniverset version: 3.0 beta
Webhost : Ignesco.dk

Bund