Top
Phpuniverset logo
 

INDHOLD

Forside

Script libary

Job annoncer

Tips og Tricks

Konkurrence

Downloads

Dokumenter

PHP bog shop

Forum

Online udviklere


ARTIKLER

CSS

Diverse

E-handel / annoncer

Grafik

Html

Internet

Javascript

Linux

PHP/MySQL

Programmer

Flash

Søgemaskiner

Windows

C / C++


INFO

Information

Annoncering

Kontakt

Forside Forum PHP, mysql Problemmer med at få vist billedeer!

Problemmer med at få vist billedeer!


 

Problemmer med at få vist billedeer!

Per H  

Jeg er ved at lave et gallery, og har også kodet lidt men den gder ikke vise
billederne!!!!

Hvad er der galt???

upload.php
<?
mysql_connect
('xxxxxxxxx''xxxxxxx''xxxxxxx') or die(mysql_error());
mysql_select_db("xxxxxxxxxx") or die(mysql_error()); 
?>
<?php
if($_POST["upload"]){
   
$billede $_POST["billede"];
   
    if(!
get_magic_quotes_gpc()){
     
$billede addslashes($billede);
  }
  
  
mysql_query("INSERT INTO gallery (billede) VALUES ('$billede')");
 
 echo 
"billedet er nu uploadet";
 echo 
"<br>";
 echo 
"<a href=\"gallery.php\">Gallery</a>"
 
} else {
?>

<form action="<?php echo $_PHPSELF?>" method="post" enctype="multipart/form-data">
            <input type="hidden" name="upload" value="1" />
            <input type="file" name="billede" size="70" />
            <input type="submit" value="Upload" />
        </form>
<?php
}
?>

Og her er gallery.php
<?
mysql_connect
('xxxxxxxxx''xxxxxxxx''xxxxxxx') or die(mysql_error());
mysql_select_db("xxxxxxxx") or die(mysql_error()); 
?>
<?php
 $foresp 
mysql_query("SELECT * FROM gallery ") or die (mysql_error());
while(
$data mysql_fetch_array($foresp)){
  echo 
"<img src=\"/$data[billede]"
  echo 
"\">\n";


}
?>

Den viser kun et kryds (fortæller at den ikke kan finde billedet)

Hvad og hvor er fejlen?????




Dato : 03.02.2006, 22:43

Visninger : 1970

Points : 20

 

måske
echo "<img src=\"/{$data["billede"]}"; 


Dato : 04.02.2006, 22:48

Svar af : Thor B.N.  

 

Okay prøver!!!!

Dato : 04.02.2006, 23:30

Kommentar af : Per H  

 

Det virkede ikke!!!!! :(

Vil du se min sql???? og kan det være den der er fejl i?????


//Per H


Dato : 04.02.2006, 23:36

Kommentar af : Per H  

 

Den uploader jo slet ikke billedet?

Dato : 06.02.2006, 12:02

Kommentar af : Henrik Nielsen  

 

Hvor ligger fejlen???

Dato : 06.02.2006, 16:10

Kommentar af : Per H  

 

Når man laver et billede upload, skal den uploade billedet til FTP serveren. 
Det du har lavet er et "billede upload" som bare indsætter teksten i billede feltet i
databasen.

Du kan afstatte:
<input type="file" name="billede" size="70" /> 
med:
<input type="text" name="billede" size="70" /> 

Så skal du bare huske at skrive URLEN til billedet i det tekstfelt.


Dato : 06.02.2006, 19:50

Svar af : Henrik Nielsen  

 

Okay,, Men man skal kunne hente det fra sin egen computer!


Dato : 14.02.2006, 22:30

Kommentar af : Per H  

 

Søg på google =]

Dato : 15.02.2006, 12:08

Kommentar af : Henrik Nielsen  




Login for at skrive et indlæg :



   Brugernavn

Password
 

+ Opret en ny Bruger, Klik her

+ Glemt brugernavn/password

 

Send Artikel/anmeldelse til: phpuni@phpuniverset.dk

Tilbage til oversigt

© Copyright 2000 Propelcom Phpuniverset's politik om personlige oplysninger, artikler & Koder Phpuniverset er optimeret til Mozilla 1024 * 768 Phpuniverset version: 3.0 beta
Webhost : Ignesco.dk

Bund