Top
Phpuniverset logo
 

INDHOLD

Forside

Script libary

Job annoncer

Tips og Tricks

Konkurrence

Downloads

Dokumenter

PHP bog shop

Forum

Online udviklere


ARTIKLER

CSS

Diverse

E-handel / annoncer

Grafik

Html

Internet

Javascript

Linux

PHP/MySQL

Programmer

Flash

Søgemaskiner

Windows

C / C++


INFO

Information

Annoncering

Kontakt

Forside Forum PHP, mysql Sv: Hjælp med at få et billede frem med php

Sv: Hjælp med at få et billede frem med php


 

Sv: Hjælp med at få et billede frem med php

Per H  

Jeg har lavet en index der lige nu ser sådan her ud:

<html>
    <head>
            <title>index</title>
    </head>




<body color="black">
<? include("menu.txt"); ?>
<?
echo $billede;
include(
"page.php");
?>



    </body>
</html>

og så har jeg ogsåen fil der hedder profil.php som ser sådan her ud:

<? $billede "mig.jpg" ?>
<html>
    <head>
            <title>Profil</title>
    </head>




<body color="black">


<center>
<b><u><i>Om mig her..... c",)</i></u></b>
</center>

    </body>
</html>

hvad er der galt?
den kommer med denne fejlmeddelse:


Parse error: parse error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in
/free1go/h/e/www.heymann.1go.dk/p mappe/profil.php on line 1



Dato : 23.01.2006, 11:22

Visninger : 622

Points : 0

 

fant lidt af fejlen, for nu kommerd er ingen fejlmeddelse..

<? $billede "mig.jpg" ?> ændrede jeg til <? $billede mig.jpg ?>

men viser ikke noget billede! hvorfor???


Dato : 23.01.2006, 11:22

Kommentar af : Per H  

 

fant lidt af fejlen, for nu kommerd er ingen fejlmeddelse..

<? $billede "mig.jpg" ?> ændrede jeg til <? $billede mig.jpg ?>

men viser ikke noget billede! hvorfor???


Dato : 23.01.2006, 11:27

Kommentar af : Per H  

 

du skal istedet for <? $billede "mig.jpg" ?> skrive: <? $billede "mig.jpg" ?>

og når du så skal have det vist skriver du blot i body-sektionen=
<? echo '<img src="' $billede '">'?>

du skal huske at fortælle HTML-koden at den skal finde et billede og ikke en tekst

Er det svar nok :-)


Dato : 24.01.2006, 22:48

Afvist svar af : Tam  

 

btw... husk altid at afslutte variablen med ;

Dato : 24.01.2006, 22:59

Kommentar af : Tam  

 

Kan
<? 
echo '<img src="' $billede '">'
include(
"page.php"); 
?> 

godt læse 
<? $billede "mig.jpg" ?>
fra en aden fil!!!?????

//Per H


Dato : 25.01.2006, 08:32

Kommentar af : Per H  

 

ja det kan den godt.... men du skal huske at include før du laver din udskrift

din variabel skal selvfølgelig været defineret i page.php

at der i page.php står:
<? $billede "mig.jpg"?>
Husk nu ; 
og i den side du vil have det stående står:
<? 
include("page.php"); 
echo 
'<img src="' $billede '">'
?> 


Dato : 25.01.2006, 15:01

Kommentar af : Tam  

 

Okay!!! :)

Dato : 25.01.2006, 15:50

Kommentar af : Per H  

 

Jeg fik lavet det lidt smarterer system!! så snupper selv mine pionts!! :)

Dato : 01.02.2006, 11:34

Godkendt svar af : Per H  

 

Du er fandme en fesen fætter..

du bliver lige skrevet på den sorte liste!


Dato : 01.02.2006, 17:03

Kommentar af : Tam  

 

Hvorfor fant ud af man kunne lave det på en anden måde!!! men vil du ha points ? så
opretter jeg lige et nyt spørsmål og der får du  dem!! okay?? phpuniverset.dk er ikke lige
så smatte som udvikleren.dk der kan man give flerer points.. vil du ha de points så skriv
lige!!!


Dato : 01.02.2006, 20:31

Kommentar af : Per H  




Login for at skrive et indlæg :



   Brugernavn

Password
 

+ Opret en ny Bruger, Klik her

+ Glemt brugernavn/password

 

Send Artikel/anmeldelse til: phpuni@phpuniverset.dk

Tilbage til oversigt

© Copyright 2000 Propelcom Phpuniverset's politik om personlige oplysninger, artikler & Koder Phpuniverset er optimeret til Mozilla 1024 * 768 Phpuniverset version: 3.0 beta
Webhost : Ignesco.dk

Bund