Top
Phpuniverset logo
 

INDHOLD

Forside

Script libary

Job annoncer

Tips og Tricks

Konkurrence

Downloads

Dokumenter

PHP bog shop

Forum

Online udviklere


ARTIKLER

CSS

Diverse

E-handel / annoncer

Grafik

Html

Internet

Javascript

Linux

PHP/MySQL

Programmer

Flash

Søgemaskiner

Windows

C / C++


INFO

Information

Annoncering

Kontakt

Forside Forum PHP, mysql billed upload - sti problem -

billed upload - sti problem -


 

billed upload - sti problem -

Tam  

jeg her skrevet følgende 
<table> 

<? 
if($adminlogin) { 
?> 
<tr> 
     <td style="background-color: #D3CD9A;" height="150" width="400" colspan="3"
align="center"> 
              
     <form action="index.php?site=wallpapers&upload=lol" method="POST"
enctype="multipart/form-data"> 
      
     <p><font class="small">billed til opload:</font><br> 
     <input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="1024000"> 
     <input type="file" name="fileupload"><br><br> 
     <input type="submit" class="inputcss" value="upload" /> 
     </p> 
     </form> 
      
     </td> 
</tr> 
<? 
if(isset($_GET["upload"])){ 
?> 
<tr> 
     <td style="background-color: #D3CD9A;" width="400" colspan="3" align="center"> 
     <font class="small"> 
     <br> 
     <? 
              
             $file_dir 
"/images/wallpapers"
              
             foreach(
$_FILES as $file_name => $file_array) { 
                  echo 
"sti: ".$file_array['tmp_name']."<br>\n"
                  echo 
"navn: ".$file_array['name']."<br>\n"
                  echo 
"type: ".$file_array['type']."<br>\n"
                  echo 
"størrelse: ".$file_array['size']." byte <br>\n"
                    
                  if (
is_uploaded_file($file_array['tmp_name'])) { 
                        
move_uploaded_file($file_array ['tmp_name']
,
"$file_dir/$file_array[name]") or die ("Det gik nok rimlig meget i ged"); 
                                  echo 
"filen er overført!<br><br>"
                    
                  } 
              } 
              
     
?> 
     </font> 
     <br> 
     </td> 
</tr> 

<? 


?> 

</table> 


men det virker ikke... der der tydeligvis noget galt med 
$file_dir = "/images/wallpapers"; 
idet at når jeg skriver: 

<? 
if($adminlogin) { 
?> 
<tr> 
     <td style="background-color: #D3CD9A;" height="150" width="400" colspan="3"
align="center"> 
              
     <form action="index.php?site=wallpapers&upload=lol" method="POST"
enctype="multipart/form-data"> 
      
     <p><font class="small">billed til opload:</font><br> 
     <input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="1024000"> 
     <input type="file" name="fileupload"><br><br> 
     <input type="submit" class="inputcss" value="upload" /> 
     </p> 
     </form> 
      
     </td> 
</tr> 
<? 
if(isset($_GET["upload"])){ 
?> 
<tr> 
     <td style="background-color: #D3CD9A;" width="400" colspan="3" align="center"> 
     <font class="small"> 
     <br> 
     <? 
              
             $file_dir 
"."
              
             foreach(
$_FILES as $file_name => $file_array) { 
                  echo 
"sti: ".$file_array['tmp_name']."<br>\n"
                  echo 
"navn: ".$file_array['name']."<br>\n"
                  echo 
"type: ".$file_array['type']."<br>\n"
                  echo 
"størrelse: ".$file_array['size']." byte <br>\n"
                    
                  if (
is_uploaded_file($file_array['tmp_name'])) { 
                        
move_uploaded_file($file_array ['tmp_name']
,
"$file_dir/$file_array[name]") or die ("Det gik nok rimlig meget i ged"); 
                                  echo 
"filen er overført!<br><br>"
                    
                  } 
              } 
              
     
?> 
     </font> 
     <br> 
     </td> 
</tr> 

<? 


?> 

</table> 
så virker det... men problemet er at jeg ikke vil have det oploadede objekt i den mappe
men i /images/wallpaper mappen... det virker bare ikke når jeg angiver variablen til
/images/wallpaper... jeg får følgende fejlmelding: Warning: move_uploaded_file(): SAFE
MODE Restriction in effect. The script whose uid is 184227 is not allowed to access /
owned by uid 0 in /customers/dshoi.dk/dshoi.dk/httpd.www/site3/wallpapers.php on line 123



Håber i forstår mit spørgsmål.. 

På forhånd tak for hjælpen 



Dato : 09.01.2006, 18:43

Visninger : 1483

Points : 50

 

Har fundet ud af problemet...

mapperne var skrive beskyttede :P


Dato : 10.01.2006, 18:55

Godkendt svar af : Tam  




Login for at skrive et indlæg :



   Brugernavn

Password
 

+ Opret en ny Bruger, Klik her

+ Glemt brugernavn/password

 

Send Artikel/anmeldelse til: phpuni@phpuniverset.dk

Tilbage til oversigt

© Copyright 2000 Propelcom Phpuniverset's politik om personlige oplysninger, artikler & Koder Phpuniverset er optimeret til Mozilla 1024 * 768 Phpuniverset version: 3.0 beta
Webhost : Ignesco.dk

Bund