Top
Phpuniverset logo
 

INDHOLD

Forside

Script libary

Job annoncer

Tips og Tricks

Konkurrence

Downloads

Dokumenter

PHP bog shop

Forum

Online udviklere


ARTIKLER

CSS

Diverse

E-handel / annoncer

Grafik

Html

Internet

Javascript

Linux

PHP/MySQL

Programmer

Flash

Søgemaskiner

Windows

C / C++


INFO

Information

Annoncering

Kontakt

Forside Forum PHP, mysql upload billeder

upload billeder


 

upload billeder

per  

Hejsa jeg har prøvet at v´bruge det her til at uploade billed

men der kommer ikke rigtigt noget billed i mapper billede

udover det hvordan får man vist billdet på sin side


<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 3.2 Final//EN">
<html>
<!--
   HTML 3.2
   Document type as defined on http://www.w3.org/TR/REC-html32
-->
<head>
       <title>Title here!</title>
</head>
<body>
<center>
<font face="arial" size="1">
<form enctype="multipart/form-data" action="<? $php_self ?>" method="post">
Vælg den fil der skal uploades:<br>
<input name="file" type="file" style="width: 300"><br>
Skriv overskrift:<br>
<input name="overskrift" type="text" style="width: 300"><br>
Skriv tekst til billedet:<br>
<textarea name="tekst" style="width: 300" rows="5"></textarea><br>
<input type="submit" value="Upload" name="upload">
</form>
<?
if ($upload) {
    if (
$file_type=="image/gif" || $file_type=="image/jpg" || $file_type=="image/png"){

        
// Indsætter tekst og billedets navn i databasen
        
mysql_connect("localhost","xxx","xxx");
        
mysql_select_db("xxxdb");
        
$query mysql_query("INSERT INTO billeder (billede, overskrift, tekst)" "VALUES
('
$file_name','$overskrift','$tekst')");
        
        
// Lægger billedet ind i mappen billeder
        
copy($file,"billeder/$file_name");
        echo 
"Du har uploadet dette:<br>";
        echo 
"<img src=\"billeder/$file_name\"><br>";
        echo 
"$tekst";
    } else {
        echo 
"Du må kun uploade billeder (jpg, gif eller png)";
    }
}
?>

</body>
</html>





Dato : 09.10.2005, 13:03

Visninger : 3148

Points : 60

 

Det er jo fordi den ikke henter noget information ud.
Du skal fortælle den, hvor den kan finde sit billede.


Dato : 19.02.2006, 21:50

Kommentar af : Simon  

 

Det er jo fordi den ikke henter noget information ud.
Du skal fortælle den, hvor den kan finde sit billede.


Dato : 19.02.2006, 22:06

Kommentar af : Simon  

 

Det er jo fordi den ikke henter noget information ud.
Du skal fortælle den, hvor den kan finde sit billede.


Dato : 19.02.2006, 22:07

Kommentar af : Simon  




Login for at skrive et indlæg :



   Brugernavn

Password
 

+ Opret en ny Bruger, Klik her

+ Glemt brugernavn/password

 

Send Artikel/anmeldelse til: phpuni@phpuniverset.dk

Tilbage til oversigt

© Copyright 2000 Propelcom Phpuniverset's politik om personlige oplysninger, artikler & Koder Phpuniverset er optimeret til Mozilla 1024 * 768 Phpuniverset version: 3.0 beta
Webhost : Ignesco.dk

Bund