Top
Phpuniverset logo
 

INDHOLD

Forside

Script libary

Job annoncer

Tips og Tricks

Konkurrence

Downloads

Dokumenter

PHP bog shop

Forum

Online udviklere


ARTIKLER

CSS

Diverse

E-handel / annoncer

Grafik

Html

Internet

Javascript

Linux

PHP/MySQL

Programmer

Flash

Søgemaskiner

Windows

C / C++


INFO

Information

Annoncering

Kontakt

Forside Forum PHP, mysql ArtikelID=14 upload af billeder

ArtikelID=14 upload af billeder


 

ArtikelID=14 upload af billeder

Jim Welander  

Hej jeg kan ikke få scriptet til at virke??? Så vidt jeg kan se mangler class
cls_fileupload { //en afslutning dvs. } // Er der nogle der som jeg, har brugt scriptet og
fået det til at virke?? som kan hjælpe mig med hvór den sidste } skal sættes ind???

<?
class cls_fileupload 
  var 
$maxfilesize;
  var 
$filetype;

  function 
upload ($filefield) {

    
// Først henter vi vores felter i arrayet $_FILES
    
$filefield $_FILES[$filefield]['tmp_name'];
    
$filefield_name $_FILES[$filefield]['name'];
    
$filefield_size $_FILES[$filefield]['size'];
    
$filefield_type $_FILES[$filefield]['type'];
    
    if ((isset(
$this->type) != true or
eregi("(.)+\\.(".$this->filetype.")",$filefield_name)) 
    and ((isset(
$this->maxfilesize) != true or $this->maxfilesize <= $filefield_size)) {
      
      
// Så gør vi vores indholdet af vores fil klar til at komme ned i databasen
      
$data addslashes(fread(fopen($filefield"r"), filesize($filefield)));

      
// Så gemmer vi filen i vores database
      
mysql_query("INSERT INTO filer (name, data, size, type) \n VALUES
      (´"
.$filefield_name."´, ´".$data."´, ´".$filefield_size."´,
´"
.$filefield_type."´)");
  }
  
  function 
vis ($id) {
    
// Her henter vi vores data
    
$resultat mysql_query("SELECT data, type from filer where id = ".$id);
    while(
$raekke mysql_fetch_array($resultat)) { $svar[] = $raekke; }
    
    
// Hvis $id ikke findes i databasen
    
if (sizeof($svar) == 0) {
      echo 
"Kunne ikke finde filen med id ".$id." i databasen!!!";

    } else {
      
// Hvis $id findes i databasen
      // Træk værdierne ud
      
extract($svar[0]);

      
// sæt typen af indholdet (Husk at der ikke må være sendt noget før!)
      
header("content-type: ".$type);

      
// Udskriv filen
      
echo $data;
    }
  }

  function 
slet ($id) {
    
// Slet $id
    
mysql_query("DELETE FROM filer WHERE id = ".$id.";");
  }
}
// Nu mangler vi bare at lave en henvisning til vores klasse
$fileupload = new cls_fileupload;

?>

MVH Jim Welander  



Dato : 12.05.2005, 13:35

Visninger : 1682

Points : 150

 

Scriptet er taget fra http://www.phpuniverset.dk/show_artikels.phtml?ArtikelID=14
Jim Welander


Dato : 12.05.2005, 13:36

Kommentar af : Jim Welander  

 

Fejl meddelser?

Dato : 20.05.2005, 22:11

Kommentar af : Nicolas Frantzen  

 

Jeg kan ikke huske fejlmeddelser - jeg har løst problemet med et andet script... så jeg
lukker spørgsmålet - Tak


Dato : 25.05.2005, 10:48

Kommentar af : Jim Welander  

 

Luk :D

Dato : 25.05.2005, 14:17

Godkendt svar af : Nicolas Frantzen  




Login for at skrive et indlæg :



   Brugernavn

Password
 

+ Opret en ny Bruger, Klik her

+ Glemt brugernavn/password

 

Send Artikel/anmeldelse til: phpuni@phpuniverset.dk

Tilbage til oversigt

© Copyright 2000 Propelcom Phpuniverset's politik om personlige oplysninger, artikler & Koder Phpuniverset er optimeret til Mozilla 1024 * 768 Phpuniverset version: 3.0 beta
Webhost : Ignesco.dk

Bund