Top
Phpuniverset logo
 

INDHOLD

Forside

Script libary

Job annoncer

Tips og Tricks

Konkurrence

Downloads

Dokumenter

PHP bog shop

Forum

Online udviklere


ARTIKLER

CSS

Diverse

E-handel / annoncer

Grafik

Html

Internet

Javascript

Linux

PHP/MySQL

Programmer

Flash

Søgemaskiner

Windows

C / C++


INFO

Information

Annoncering

Kontakt

Forside Forum PHP, mysql Gemme userlevel i session..

Gemme userlevel i session..


 

Gemme userlevel i session..

Christoffer  

Hej.. jeg har problemer med at gemme userlevel i session, og/eller i en variabel..
[kode]
<?php
session_start
();

  if(!isset(
$_SESSION['authenticated'])) {

    
$username addslashes($_POST['brugernavn']);
    
$password addslashes($_POST['password']);
    include 
"config.php";
    
mysql_connect($mysql_host$mysql_user$mysql_pw);
    
mysql_select_db($mysql_db);
 
    
$sql "SELECT * FROM bruger "."WHERE brugernavn='$username' "."AND
password='
$password'";
    
$res mysql_query($sql) or die(mysql_error());
    
$row mysql_fetch_array($res);
    if( 
$row['count'] == ) {
    
session_register("userlevel");
    
$_SESSION['userlevel'] = $row[userlevel];
    
$_SESSION['brugernavn'] = "$username";
    
$_SESSION['authenticated'] = true;
      print 
"";
    } else {
      print 
"";
      ;
  }
  }
?>

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
resten af siden
[/kode]

Forsøger senere at hente userlevel ved
[kode]
if($_SESSION[userlevel] == "1") { 
                    require("com/levels/level1.php");
                    } 
                if($_SESSION[userlevel] == "2") { 
                    require("com/levels/level2.php");
                    } 
                if($_SESSION[userlevel] == "3") { 
                    require("com/levels/level3.php");
                    }
                        ELSE {...}
[/kode]

Hvad jeg så synes er mystisk, er at hvis jeg gemmer variablen som 
$userlevel = mysql_query("SELECT count(*) as userlevel FROM bruger WHERE brugernavn =
'$_SESSION[brugernavn]'");
Så virker det fint, men jeg kan ikke genbruge variablen længere nede på siden, og skal så
lave udtrækket igen... hvad går galt?

Skal siges, at data er et tal mellem 1 og 3, og er gemt i mysql med int

Håber nogen kan hjælpe..



Dato : 01.05.2005, 21:02

Visninger : 1669

Points : 150

 

Har løst det 
$brugernavn = mysql_real_escape_string($_SESSION['brugernavn']);
$query = "SELECT userlevel,id FROM bruger WHERE brugernavn = '$brugernavn'";$result =
mysql_query($query);

$row = mysql_fetch_array($result);
$userlevel = $row[0];


Dato : 06.05.2005, 16:29

Godkendt svar af : Christoffer  




Login for at skrive et indlæg :



   Brugernavn

Password
 

+ Opret en ny Bruger, Klik her

+ Glemt brugernavn/password

 

Send Artikel/anmeldelse til: phpuni@phpuniverset.dk

Tilbage til oversigt

© Copyright 2000 Propelcom Phpuniverset's politik om personlige oplysninger, artikler & Koder Phpuniverset er optimeret til Mozilla 1024 * 768 Phpuniverset version: 3.0 beta
Webhost : Ignesco.dk

Bund